2777
2789
عنوان

شوهرم دست بهم بزنه عصبی میشم

1096 بازدید | 31 پست

ازش متنفرم یه سری خوبیهایی هم داره ولی اینقدر توی زندگی حقیرم کرده که دستشو بهم میزنه عصبی میشم نمیدونم چیکار کنم طلاق هم نمیتونم بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چن روزی با خودت خلوت کن یکم اروم میشی قران بخون توکلت برا خدا باشع

خیلیا دیدم که این مشکل رو دارن عزیزم تو تنها نیستی سعی کن به خوبیاش فکر کنی

⚘⚘ خواهش میکنم برای حاجتم یه صلوات بفرستید ممنونم.⚘⚘

بهش بگو .چون بهت محبت نمیکنه و میگی تحقیرت میکنه دیگه نمیتونی بپذیریش متاسفانه مردا متوجه نیاز زنها و نحوه رفتار صحیح بااونا نیستن.خودت باهاش صحبت کن .اگه دبدی همکاری نکرد توام غیرمستقیم تحقیرش کن بفهمه چ حس بدیه.وقتی ازت گله کرد بگو عین خودت🤓

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
خیلیا دیدم که این مشکل رو دارن عزیزم تو تنها نیستی سعی کن به خوبیاش فکر کنی

من خودم کمو بیش دارم این مشکلو خلوت کنی فکر کنی مطمعنن اروم تر میشه ادم

❤❤گـروه رز قـرمـز❤❤وزن اولیه۱۱۷❤هدف اول۱۱۵❤هدف دوم۱۱۰❤هدف سوم۱۰۵❤هدف چهارم۱۰۰❤
بهش بگو .چون بهت محبت نمیکنه و میگی تحقیرت میکنه دیگه نمیتونی بپذیریش متاسفانه مردا متوجه نیاز زنها ...

اینجوری بگم ک به زنهای دیگه فکر کنه؟ اون اصلا توی هیچ جای زندگی خودشو مقصر نمیدونه