2777
2789
سامسونگ چون کار باهاش راحت تره

خودم سامسونگ دارم.. راضیم ازش..

هر سری میگم ابن دفعه ایفون میخرم بعد نظرم عوض میشه باز سامسونگ میخرم

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیا مثلا

کار باهاش سخته بعضی نرم افزاراش تو ایران تحریمه برا بعضی نرم افزارا تو اپل استور کلی باید پول بدیم تاچش بشکنه کلی خرجشه و فیلمو اهنگ و .... هم که نمیشه توش ریخت باید تو تلگرامی جایی ذخیره باشه  نسخه جدیدش بیاد قبلیه قیمتش خیلی افت میکنه دوستم ایفون ۱۱ خرید ۳۵ الان شده ۲۰ اوتیجی هم بهش وصل نمیشه که فیلم دانلود کنی بریزی تو فلش

کار باهاش سخته بعضی نرم افزاراش تو ایران تحریمه برا بعضی نرم افزارا تو اپل استور کلی باید پول بدیم ت ...

مرسی گلم.خیلی خوب توضیح دادین بوس

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
صد در صد ایفون

عزیزم شما هزینه ایی هم بابت اپلیکیشن ها میدین! مثل فیلتتتر شکن و...

کار باهاش سخته!

اگه حافظه گوشیت پر شه ب راحتی میتونی ب لپ تاپ منتقل کنی!

دوتاشو دارم ، ایفون رو بیشتر دوس دارم

عزیزم شما هزینه ایی هم بابت اپلیکیشن ها میدین! مثل فیییاالتر شکن و...

کار باهاش خیلی سخته!

اگه حافظه گوشیت پر شه ب راحتی میتونی ب لپ تاپ منتقل کنی!

کار باهاش سخته بعضی نرم افزاراش تو ایران تحریمه برا بعضی نرم افزارا تو اپل استور کلی باید پول بدیم ت ...

مرسی عزیزم😘😘

عزیزم شما هزینه ایی هم بابت اپلیکیشن ها میدین! مثل فیییاالتر شکن و... کار باهاش خیلی سخته! اگه حاف ...

نه عزیزم، اپل ایدی دارم از اپ استور دانلود میکنم، مثل اندروید حافظه مخفی نداره که سریع پر بشه، به این راحتیا پر نمیشه 

پر بشه هم میبری اپل استور برات بک‌اپ میگیره رو فلش 

تا حالا که پر نشده حافظش 

کار باهاش سخت نیست، اتفاقا راحتره،و اینکه اصلااااااااااا هنگ نمیکنه