2777
2789
عنوان

بیمارستانم،کمک.

273 بازدید | 31 پست

خانوما فردا صبح سزارین بی حسی میشم،

قراره سوند بزنن برام ولی پرستار گفت با دکترت صحبت میکنم بعد تزریق بی حسی سوند رو وصل کنن..توروخدا راستشو بگین سوند وصل کردن و درآوردنش درد داره؟آمپول بی حسی چطور؟

توروخدا دعام کنین درد نداشته باشم دارم میمیرم از استرس😭

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙

عشقم بخدا درد نداره منم خیییییییلی میترسیدم، وصل کردنش که به هیچ عنوان درد نداره ، آمپولم نمیفهمی چون جای سفت میزنن موقع کشیدن سوند هم به نفس عنیق بمش اصلا متوجه نمیشی قول بهت میدم

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امپول بیحسی در حد نیش مورچه ی سوزش کم و کاملا قابل تحمل اونم فقط موقع ورود سوزن .... سوند واس من موقع زدن سوزش ایجاد کرد ک یکم اذیتم کرد ولی سریع قطع شد در اوردنشم حالیم نشد

من بیهوشی کامل گرفتم توصیه میکنم بیحسی نگیر بعدا طبعات زیاد داره

پمپ درد هم اصلااا نگرفتم چون داییام پزشکن و گفتن نیاز نیست و داییامم گفتن اصلا بی حسی نگیر

ولی سوند زدن و دراوردن اصلااا درد نداره و حتی حس هم نمیکنیش نگران نباش

وای من قلقلکم میومدم میخندیدم دکتر فکر کرد دارم گریه میکنم نگاهم کرد گفت دیوونه فک کردم ترسیدی اصلا ...

آره گلم پمپ درد میگیرم ولی موئثره واس درد؟چند درصد درد حس کردی بعد پمپ؟

برای من اصلا درد نداشت سوند

ولی یه حس چندش که انگار همش جیشم بریزه تو شلوار دست میزدم خیسم یانه 🙃🙃

وگرنه دردی نداشت 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

سوند درد نداره.فقط ی چن لحظه ی حس چندشی داره.

امپول بی حسی هم انگار یهو بهت شوک وارد کردن.اونم درد نیست.

نگران نباش.

منم خیلی استرس داشتم.صلوات بفرست اروم میشی

ان شالله ک ب سلامتی زایمان کنی

من بیهوشی کامل گرفتم توصیه میکنم بیحسی نگیر بعدا طبعات زیاد داره پمپ درد هم اصلااا نگرفتم چون داییا ...

دعا کن توروخدا برام خیلی میترسم😭

وای من قلقلکم میومدم میخندیدم دکتر فکر کرد دارم گریه میکنم نگاهم کرد گفت دیوونه فک کردم ترسیدی اصلا ...

من شنیدم پمپ درد باعث کمی شیر میشه خودمم گرفتم شیرم یکی دو ماه بعد خیلی افت کرد و کم شد حالا نمیدونم واقعا ب این ربط داره یا نه 

سوند درد نداره.فقط ی چن لحظه ی حس چندشی داره. امپول بی حسی هم انگار یهو بهت شوک وارد کردن.اونم درد ...

قربانت گلم