2777
2789

من یه جاری دارم ۳ سال بزرگ تر از منه  وضع مالی ما بهتره(ولی خداشاهده از اون آدمای فیس و افاده ای نیستم خیلی خاکیم) ما استان هستیم و تا خونه مادر شوهرم ۲ ساعت راه من همیشه سعی میکنم مرتب و شیک برم 

ولی خواهرشوهرم میگه 

هر وقت تو میای جاریت تورو میبینه قهر میکنه میره خونه باباش میگه چرا اون این چیزو داره من ندارم

حتی یه لیزر رفتن و باشگاه رفتن 

به شوهرش غر میزنه ک باید برام بخری و دعوا راه میاندازه

حالا به من میگن تو میای اینجا همه طلاهاتو بکن خیلی ساده بیا و از کارهایی ک میکنی مخفی کن و حتی به شوهرم میگن جلو اون من و تحویل نگیره من اهمیت ندادم تا الان 

اخه نمیشه ک من خودمو تغییر بدم

شما بودین چیکار میکردین؟؟؟

جاریم خیلی فضول و الکی حرف درمیاره و خیلی دعا میگیره حتی یه بار تماس تصویری گرفت ک تو یخچالتو بببینم چیا داری

مگه جلوش پز میدی؟؟

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جات بودم ساده ساده میرفتم واسه خودم دشمن نمیتراشیدم چ لزومی داره اون لیزرو باشگاه تورو بدونه

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

من بودم حرفاشونو میشنیدم لبخند میزدم و ب زندگیم ادامه میدادم

کار اشتباهیی اگه کردم و مثلا عمدا تیپ‌زدم عاره اصلاح میکردم ولی اگه نه، واسه خاطر بقیه خودمو تغییر نمیدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

کمتر تعریف کن بهتر که از زندگیت خبر نداشته باشه اگر حسوده.

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

من اگه بودم ساده میرفتم که تو چشمش نباشم بخاطر امنیت خودم اینجور آدما ترسناکن یه وقت برات دعا میگیره زندگیت خراب میشه 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود