2777
2789

خواب رو نباید تعریف کرد عزیز

چ برسه ک مفهوم داشته باشه یا معنوی باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب ندیدم 

اما تو واقعیت دیدم  ، دوسه روزه نمازام یکی در میون می خوندم، همین ی ساعت پیش قران باز کردم چون دلم گرفته بود، خلاصه ایه اومد که چون ندا دهند برای نماز آن را سبک می شمارند چون بی خردند 

من یبار شب عاشورا بود خیلی گریه کرده بودم .شب کابوس می‌دیدم همش تب داشتم نمیتونستم از خواب بیدار شم. یهو تو خواب دیدم دقیقا روبروی یه گنبدم که روش نوشته یا کفیل.تا اون موقع نه اون صحنه رو دیده بودم نه میدونستم کفیل یعنی چی نه شنیده بودم.بعد یه خانمی  احساس کردم نشسته کنارم میگقفذبیداز شو.بیدار شدم رفتم دکتر. فرداش تو تلوزیون دقیقاااا همون صحنه ی خوابم رو دیدم که کربلا بود

قوی تر از همیشه♥️🙂
چه حرفا کی گفته 😐

خیلیا

خوابای مفهوم دار رو ک تعریف کنید احتمال اینکه اتفاق نیفته هست

زیاد تجربشو داشتم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉