2777
2789

جلسات اخر یاد میدن چون یکی از مهمترین و سخت ترین های اموزشه حتما خوب یاد بگیری که کلی جا به دردت میخوره

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلسات اخر یاد میدن چون یکی از مهمترین و سخت ترین های اموزشه حتما خوب یاد بگیری که کلی جا به دردت میخ ...

میترسم وقت کم بیاره .آخه دنده عقب و دو فرمون هم یاد نداده 

پس چی یاد داده؟ده جلسه ست درسته؟تو دو جلسه میخواد همه اینارو یاد بده؟اصولا جلسه اخر که دیگه برای رفع اشکاله و میگن رانندگی کن اشکالاتتو برطرف میکنن سوالاتتو میتونی بپرسی.فردا باهاش مطرح کن ببین چی میگه.

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
شما یاد بگیری ،هر وقت میخواد اموزش بده ،مربی من جلسه سوم دیگه تمام بود 

حتما شما هم زود یاد گرفتی .من خیلی مبتدی هستم برای همین آروم یاد میده میترسم بیست جلسه طول بکشه 😁

۵جلسه مونده ۱۲ جلسه هست

اهان پس نگران نباش خیلی مونده برا من ده جلسه ای بود یادمه واسه همین گفتم ده جلسه، ان شالله یاد میده