2777
2789

حس میکنم تمام زندگیم رو نابود کردم کاش بیشتر درس میخوندم من عاشق رشتمم ولی حیف دانشگاهم خوب نبود جوش و دوستام و همه چی خوب نبودن 

میبینم چقدر دوستام که دانشگاهای تهران بودن پیشرفت کردن من چی 😭

این دانشجوئه که دانشگاه رو خاص میکنه حرف استادمون.**

اره دقیقا و دانشگاهای تاپ خاصن چون دانشجوهاشون خاصن و دانشجو و دوستا و محیط بیشتر از هرچی تاثیر داره 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا و دانشگاهای تاپ خاصن چون دانشجوهاشون خاصن و دانشجو و دوستا و محیط بیشتر از هرچی تاثیر داره ...

خب مگه چی میخونی و کدوم دانشگاهی؟

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔

دختریکی از اقواممون اول از روستا امود رفت رفسنجان پزشکی خوند بهد رتبه زیر ۱۰۰ تخصص شد رفت تهران  بستگی به خودت داره نه به دانشگاه نه که اصلا ولی بیشتر به خودت بستگی داره

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔

سرزنش موقوف 

من یه شهری افتادم و دانشجوو شدم 20 ساعت راه بود 

درحالیکه میتونستم همون رشته رو جایی قبول شم ک 2 ساعت فاصله داره با شهرمون 

همه ام سرزنشم میکنن 

میگن خل بودی بخاطرش رفتی فلان جا 

ولی من عاشق رشتمم ترمای اخرمم هست 

تاهرجا هم باشه میخونم اما بقیه رو با خودم مقایسه نمیکنم 

زندگی اگ ب مقایسه کردن باشه آدم نابود میشه 

خوشگل باشی همیشه یه خوشگل تر از توام هست 

خوش اندام باشی یکی بهتر از توام هست 

رئیس جمهور باشی همیشه بالاتر و بهتر از توام هست 

سرزنش کردن ممنوع ⭕

مقایسه کردن ممنوع⭕

تو قهرمان زندگی خودت باش 

از زندگی خودت راضی باش 

ی کلیپی بود پنج تا پسر بودن قاشق تو دهنشون و تو قاشق تخم مرغ بود چهارتا از پسرا با عجله و سریع میخاستن برسن ب خط پایان بدو بدو رفتن تخم مرغ افتاد و باختن 

ولی ما بینشون یه پسری یواش و آروم میرفت ولی تمرکز داشت تخم مرغ نیفته اون برنده شد 

میخام بگم هرچی قبول شدی مبارک باشه دختر خوشگلم 

مهم اینه ک تو رشتتو دوست داری بیخیال بقیه چیزا 

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید.