2777
2789
عنوان

با شوهرم سر خانواده عوضیش دعوام شد

1218 بازدید | 81 پست

زنگ زده بود جای دوره رفته کارگری

حرف زدیم برگشت بهم گفت لباسای پسرمون کوچیکه بنداز دور میریم میخریم بعد گفت قراره مادرم عمل بشه گفتم آره گفت ۲ملیون پول بزنم بده بهش گفتم چرا من خودم دوقرون ندارم خرج کنم چرا تو باید به اون پول بفرستی درحالی که ۲تاداداش داره یه بابا که پولشون باپارو جمع میکنن...حالامادرش زنگ زده ناله کرده اینم اعصاب منوریخته بهم بخدا خیلی تحمل کردم بااینکه برادرای دیگه مجردن این خوردوخوراکشونو میخره ازمن مخفی کاری میکنه به مادرش خواهرش پول میدا اونم کم نه ها یه ملیون یه ملیون الان دعوامون شد قطع کردیم تلفن و

چیکارکنم اعصابم ریخته بهم 

~《 یه دنیای انفرادی》~

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خالا من به شوهرم هی هرماه اسرار میکنم یه پولی ب مادرت بده گناه داره تورو برا چی بزرگ کرده سرو سامون داده

مربی دنس♥️آذری ترکی..استامبولی ترکیه.  اسپانیایی..عربی ..فارسی...شافل و بیکلام با هر ریتمی.    عاشق رقص و اشپزی و اسب سواری وشنا و ارایشگری و عکاسی نقاشی و طراحی ام...
عزیزم برای شما و بچتون کم میذاره  یعنی از گلوی شما میزنه و به اونا میده یا نه شما تو رفاهی

میگه شهر دور رفته کارگری یعنی از زن و بچش زده رفته دیگه

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎

هیچی کاری ک شما کردی 

دفعه بعد مستقیم پولو ب کارت مادرش میزته بدون این ک شما بفهمی

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺