2777
2789
عنوان

میشه نظر بدین

128 بازدید | 32 پست

دوستان سلام 

یکشنبه تولد دخترمه میخوام تولد میگیرم ۲۰نفر مهمون دارم موندم چی بپزم زیاد باهاشون رسمی نیستم که خییییلی بریز وبپاش کنم

نظر بدین لطفا واینکه فکر جیبمم باشین⁦♥️⁩😂

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢

زرشک پلو با مرغ یا کباب 

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بودجت چقده خوشگلم

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

الويه با نوشابا

هرچند به خاطر شرايط كرونا به نظرم درست نيست

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
لوبیا پلو ساندویچ کباب ترکی ساندویچ الویه ساندویچ مرغ و قارچ جغوربغور ماکارونی ساندویچ کتلت

با برنج باشه گلم

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢
باورم نمیشه ادم دوسال هیچ جااااا نره

چه عجیب

میدونی من حتی عروسی دختر خاله و عروسی داییم هم نرفتم بخاطر کرونا من و مامانم حتی

مامانم به هرکی می‌گفت باور نمیکرد

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..