2777
2789

به تجربه هاتون نیاز دارم ،دخترم کلاس سومه.  یه سری اخلاقای بد داره که حریفش نمیشم اصلاح کنم ینی حرف شنوی نداره،مثل داد زدن زیاد و پرخاشگری،مدام سربه سر داداش کوچیکش میزاره،از همه مهمتر بشدت شلخته است ،

خیلی با خودم کلنجار رفتم که به معلمش بگم یا نه ،چون هم خودم خجالت میکشم تربیت خودم زیر سوال می‌ره هم نگرانم باهاش دعوا کنند و دلم میسوزه 

از طرفی هم حریفش نمیشم

به نظرتون چکار کنم  

زیر بار این غصه دارم له میشم

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب با یه مشاوره صحبت کن ببین باید چکار کنی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

من بچه م پنج سالشه هنوز ولی مطالعه راجع به بچه داری زیاد دارم به هیچ عنوان این کار رو نکن اگر میتونی یه مشاور حودک پیدا کن چند جلسه بچه تو ببر تشخیص بده دلیل پرخاشگریش چیه ، معلمای ما خیلیاشون سواد روانشناسی که ندارن بدترش میکنن

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
من بچه م پنج سالشه هنوز ولی مطالعه راجع به بچه داری زیاد دارم به هیچ عنوان این کار رو نکن اگر میتونی ...

اخه خود معلمش میگه هر مشکلی داره بگید خودم درستش میکنم

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

من بچه ندارم.ولی به نظرم اگه خودت و شوهرت داد نمیزنید و بچه اینجوریه یه دلیلی داره مشاوره ببریدش.برای شلختگیش جایزه تعیین کن اگه مرتب کنه مثلا خوراکی یا اسباب بازی موردعلاقه شو میگیری.شاید اذیت کردن برادرش برای جلب توجه شماس.محبت و توجه تون و بهش بیشتر کنین به نظرم به برادرش حسودی میکنه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اخه خود معلمش میگه هر مشکلی داره بگید خودم درستش میکنم

معلم بنظرم نمیتونه در این حد وقت بذاره برای بچه چون درس هم دارن بچه ها...به دخترت تو خونه مسئولیت میدی؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

معلم نه اصلا پیش روانشناس ببر

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖