2777
2789

سلام میخام بدونم کسی هست مطلقه باشه و راضی بشه با مردی که از همسرش جداشده و حضانت بچه اش رو داره ازدواج کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا خاله هام مجرد بودن ولی سنشون یه کوچولو بالا رفته بود با این شرایط ازدواج کردن تقریبا راضین. 

تحقیق کنید زیاد و با دقت

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

مادر من با پدرم ازدواج کرد اما پدرم زن اولش فوت کرده بود و یه پسر ۹ ساله داشت که میشه داداشم...

اما اگه بابام مطلقه بود باهاش ازدواج نمیکرد اینو خودش همش میگع😂

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨

اگ وضعش خوب باشه و منم مجرد نباشم چرا ک ن 

اما کسی باشه ک درک شعور داشته باشه بچه رو اذیت نکنه اعصاب شیتطونی بد خلقی های بچه رو داشته باشه مث بچه خودش باهاش رفتار کنه

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗

چند روز پیش یه پر بازدید بود از وقتی اون خوندم میگم سخته

بچه اش چند سالشه؟

دختر یا پسر 

زن اولی کجاست 

اینا خیلی مهمه

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون