2777
2789

سلام دوستان.من این ماه از روز ۳تا ۸پریودی دوتا قرص کلومیفن خوردم. پارسال با لتروزول باردار شدم.خارج رحمی بود و متاسفانه لوله سمت چپم رو از دست دادم. حالا این ماه روز ۱۲سیکلم رفتم سونو یه فولیکول ۱۷میل تخمدان راست داشتم. دکتر برام دوتا آمپول hcgتجپیز کردن که ۱۳پری تزریق کردم. و همون شب و ظهر روز بعد نزدیکی داشتیم. میخواستم ببینم با یه فولی امکان بارداری هست و کسانی که باردار شدن علایمشون‌چی بود و کی فهمیدن باردارن؟

شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم

انشاالله که هست... 

استرس نداشته باش 

همش بهش فکر نکن...

من ده روز بعد از موعد بارداری م رو نشون داد بیبی چک. دو سه روز بعد موعد یه بار زدم منفی بود با اینکه باردار بودم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله با کلو دوقلو باردار شدم با یه دوره

به سلامتی. خدا براتون نگهشون داره؟شما هم تنبلی تخمدان داشتین؟چند تا فولی غالب داشتین؟از چند روز بعد تزریق امپول، علایم بارداری تون شروع شد

شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم
انشاالله که هست...  استرس نداشته باش  همش بهش فکر نکن... من ده روز بعد از موعد بارداری ...

خدارو شکر. شما هم با قرص و آمپول باردار شدین؟علایمتون چی بود؟از کی شروع شد علایمتون؟

خدارو شکر. شما هم با قرص و آمپول باردار شدین؟علایمتون چی بود؟از کی شروع شد علایمتون؟

نه عزیز من طبیعی باردار شدم. نوک سینه هام داغ بود و کمر درد داشتم.  تقریباً یه هفته بعد از موعدم شروع شد.

نه عزیز من طبیعی باردار شدم. نوک سینه هام داغ بود و کمر درد داشتم.  تقریباً یه هفته بعد از موعد ...

خدا براتون نگه داره. برا من هم دعا کنید که همین ماه نتیجه بگیرم. خودم و همسرم خیلی دوست داریم نی نی بیاد تو زندگیمون