2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی تکلیف خودشم معلوم نیس

از کجا میدونی 

مگه شما تو ذهن اونی که بدونی چی میخواد یا چی نمیخواد 

شرایط اقتصادی بسیییییییییااااااااار سخته همین هم که میخواد واستون مبل جدید بخره باید خداروهم هزارمرتبه شکر کنید 

اومدیم مبل بخریم برا خونمون به هر مغازه ای میرسیم میگیه سلام مبل ارزون میخواستم😑😑😑😑

مادر منم هرجایی خرید میره همینو میگه حتی وقتی پولش کافیه 

خب چیه مگه نگفت که مجانی میخواد ارزونشو میخواد مث نوجوونیای منی .

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
اومدیم مبل بخریم برا خونمون به هر مغازه ای میرسیم میگیه سلام مبل ارزون میخواستم😑😑😑😑

چکارکنه بره گرون بخره بره زیربارقرض!

چه توقعاتی داریدشمانوجوونهاااا

بابای من 58سالش بودفوت کردکاش بودمنومیبرد مبل ارزون بخره دست وپاشوبوس میکردم بهش افتخارمیکردم وقدرقرون قرون پولشومیدونستم چون بازحمت همه روبدست آوورد خداروشاکرم قدرکارکردنشودونستم دلم میسوخت براش الان عذاب وجدان ازاین نظرندارم🙏

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

دورازجون بابات دورازجونش ولی یه روزی خیلیییییی پشیمون میشی

میگی کاش بود

میگی اهههه کی آخرین بارگفتم بابا...

نمیتوونم دیگه بگم بابا...

میگی کاش بوداسمش بود قشنگ زندگیتون متفاوت خواهدشدتوفامیل وغریبه کافیه یکی بغل باباش باشه کافیه یکی بدباباشوبگه کافیه یکی باباش نودسالش باشه به همه ش غبطه میخوری...روزعیدروزپدر...نداری این نداشتنه تمومی نداره تا ته دنیانداری...

ازخدامیخوام قدرشوبفهمی باهاش زندگی کنی الان بابامیگیذوق کنی الان دلتنگش بشی الان قدرزحمت هاشوبفهمی ازخدامیخوام پیرشدنشوببینی کنارتوپیربشه🌹🙏

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

عزیزم همین الان برو کنارش و باهاش بگو و بخند 

بابا های ساده و دل پاک ما(احمق) هزاران شرف دارن به بقیه باباهای بدجنس که چوب هر کاره اونا رو بچه ها میخورن 

بابایی که تخفیف بخواد احمق نیست 

واسه پولی که تو دستشه تلاش کرده 

اینو تا وقتی سرکار نری و چندین ساعت رو پا نباشی متوجه نمیشی

شایدم الان پیش خودت بگی اوووو چه همه جبهه گرفتن 

ولی حرفای همه ی دوستان واقعیته 

پدر و مادر تنها چیزایی هستن که وقتی از دست برن نمیتونی با هیچی جای خالیشو جبران کنی 

جایگزینی هم نداره 

دوستان مرسی بابت حرفاتون خیلی رو حرفاتون فکر کردم و پشبمون شدم از رفتارم ❤❤❤❤ همین الان میرم بغلش ...

خدابرات نگهش داره🧿🙏♥🌹

کاش منم یه بارمیتونستم صداش کنم بغلش کنم خوشحالش کنم

جای من این کارا رومیکنی؟

کاش میشدجای سنگ قبرش صورتشوببوسم...