2777
2789

منم بین این دوتا مونده بودم

موقع خرید فروشنده ها گفتن ۱۰پرو بهتره

کسی از می ۱۱لایت خیلییییی راضی نبوده مخصوصا اینکه باتریشم ضعیفه

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدومو خریدی؟ نوت ۱۰ دوربیناش خیلی زشته😥

نوت ۱۰پرو 

چرا🤔

اتفاقا دوربینش عالیه

من از هر لحاظ راضیم ازش،دوستمم می ۱۱ گرفته.مال من نصبت به اون برتره

تو اینستا هم چن مورد فیلم در باره ی مقایسه ی این دوتا گوشی دیدم اکثرا پیشنهادشون ۱۰پرو بود

حالا خودتم با چن نفر فروشنده مشورت کن قطعا اونا بهتر از من میتونن راهنماییت کنن شاید من دارم اشتباه میگم

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏