2777
2789

سلام پسرم کلاس اوله اولیای دیگه منو مسیول جشن انتخاب کردن،چجوری برگزار کنم ۱۰ نفرن کیک چند کیلو سفارش بدم هدیه برای بچه ها چی بگیرم،خوراکی فقط کیک باشه یا چیزای دیگم بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بقیه ی مامانای دانش اموزای کلاستون بپرس..... که همه راضی باشن..... وگرنه بعدش از توش حرف در میارن... 

این تجربه ی من بود

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
رشت

اول کتاب قرآن همشونو بگیر و براشو خیلی زیبا تزئین کن ما تو مدارس اینکارو میکنیم 

دوم کیک 

سوم بچها هر کدوم یه چنتا ایه حفظ کنن یا سوره بخونن 

۳ گل بگیر برا همشون کادو نیاز نیست یه گل یاس اگه باشه اگه نه گل سفید 

۴ نارنگی و کیک بگیر 

بچها میخورن میتونید خودتون پفیلا درست کنید با بادکنک و تور هم فضا رو زیبا سازی کنید و از تک تک بچها کنار کیک عکس تک نفره بگیر و روی کیک بنویس جشن قرآن پایه اول فلان کلاس 

فقط خودشون گفتن کیک و کتاب داستان بگیر هزینه رو هم تقسیم بر تعداد کن بهمون بگو پیشنهاد دیگه ای نداشت ...

درسته دیگه همین خوبه.....کیک هم واس هر نفر ۱۵۰ گرم در نظر بگیر.از خود قنادیا بپرسی بهت میگن چندکیلو لازم داری.

یه روز خوب میاد