2777
2789

چهار روز پیش بدونه اینکه خطایی تو اینستا ازم سر زده باشه  وقتی ميخواستم وارد حسابم بشم اینستا پیغام داد که حساب کاربری شما موقتاً غیرفعال شده است و مورد حمله فیشینگ قرار گرفتید و یه مستطیل آبی رنگی که روش نوشته بعدی رو نشون. وقتی اون بعدیو میزنم. ی صفحه میاد که دو گزینه رو نشون ميده ارسال کد به جیمیل یا شماره تلفن. بعد وقتی کد برام میاد وارد میکنم و از آخر صفحه ای میاد که ازم میخواد دوبار گذر واژه جدید وارد کنم .وارد که میکنم و بعدی رو میزنم اینستا باز نميشه برام و ی پیغام قرمز که نوشته sorry there was a problem .please try again رو زیر کادر گذر واژه جدید نشون ميده. بارها و بارها تلاش کردم فقط از آخر این نوشته قرمز رو بهم نشون ميده . پسوردمم یادم نرفته و بلدم. هر کی راه حلی چیزی بلده به دادم برسه خیلی ناراحتم. لطفا راهنماییم کنید همه نظرات رو میخونم بلاخره اینجا شاید یکی پیدا بشه که این مشکل من براش پیش اومده باشه

دیروز واس من اینطوری شد درستش کردم

کافیه اینستات و پاک کنی و وقتی میخوای یوزر نیم و بدی  بزنی فورگت پسوورد ک بعد همون پسوورد جدید بسازی براش و با پس جدیدت وارد شی

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال تو هم غیرفعال شده بود.  قربونت برم 😍

ارره  اصلا باز نمیشد .. رمزشم میزدم باز نمیشد دیگه من خودم همیشه مال دوستامم درست میکنم 😄😄اگه جیمیل دادی بهش یا شماره حتما میتونی برش گردونی😍

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

اگر معمولا با دو تا دستگاه واردش میشی مثلا با دو تا گوشی یا یه گوشی یه تبلت

الان با اون یکی دستگاه امتحان کن احتمالا میشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ارره  اصلا باز نمیشد .. رمزشم میزدم باز نمیشد دیگه من خودم همیشه مال دوستامم درست میکنم 😄😄اگه ...

هم جیمیلی که دادم بهش و هم شماره تلفنی که دادم بهش در دسترس هستن. ی دنیااااااا ازت ممنونم ماشاءالله کار بلدی. 

هم جیمیلی که دادم بهش و هم شماره تلفنی که دادم بهش در دسترس هستن. ی دنیااااااا ازت ممنونم ماشاءالله ...

عزیزم کاری نداره😍حتما خودت میتونی درستش میکنی😍