2777
2789

از طرف شرکت میخوان ببرنش یعنی تنها این نیست چند نفر دیگه ام هستن واسه مهندسی متالوژی چون از طرف شرکته بدون کنکور و تو دانشگاه آزاد خیلی خوشحالم واسش هم واسه خودم ک میبینم داره تلاش میکنه واسه زندگیمون😚🧿😆😁و همچین مردی دارم

ولی میترسم استرس دارم دلهره دارم بره دانشگاه از این حساسیتهای زنونه دخترونه ک نکنه بره هوایی بشه......کمکم کنید حداقل بتونم این فکرای منفی مذخرف بیرون کنم از ذهنم نمی دونم چیکار کنم😑💔

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهندسی متالوژی یه رشته نسبتا مردونه ایه، خیلی دختر توش نیست، حساس نباشا

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
چجوری؟

از طرف شرکت گلم تا لیسانس فوق لیسانس ارشد اینا اینارو من نمی دونم ولی شرکت بهشون گفته برین پاداش میدن مرخصی تحصیلی و وقتی درسشون تموم شد میتونن مثلا سرپرست شرکت بشن خلاصه رو حقوق تاثیر میذاره

منم وقتی شوهرم دانشجو بود خیلی میترسیدم مخصوصا ک دختراشونم نرمال نبودن خدارووووشکر تموم شد بستگی به ...

آره عزیزم می دونم حتی دانشگاهم نره میتونه.....

ولی ببین خودتم میگی میترسیدم خب منم میترسم☹☹

اگه خانه داری به نظر من توام یه کاری بکن درستو ادامه بده یا یه چیزی مثل موسیقی نقاشی زبان یاد بگیر ...

اتفاقا تازه خیاطیمو تموم کردم امتحان دادم واسه مدرکش باز میخوام جای دیگه ثبت نام کنم پیشرفت کنم حرفه ای یاد بگیرم اما باز این ذهن مریضه منه دیگه چیکارش کنم☹💔

مهندسی متالوژی یه رشته نسبتا مردونه ایه، خیلی دختر توش نیست، حساس نباشا

میدونم یاسمن جون محیط دانشگاه ک هست😪😂کتابایی ک تو دانشگاه باید داشته باشه رو سرچ کردم ببینم چی هست همشون سخت سخت ریخته گری ذوب شکل دادن اون جسم داغ😂😂شمش چیه میگن بهش من سر درنمیارم که😂💔خلاصه تو این کتابایی ک دیدم دختر اینا توش نیست 😂🤣🤣🤣

میدونم یاسمن جون محیط دانشگاه ک هست😪😂کتابایی ک تو دانشگاه باید داشته باشه رو سرچ کردم ببینم چی هست ...

اتفاقا دلتو خوب بگیر نیمه پر لیوانو ببین اگه قراره اتفاقی بیفته همینجا تکلیفت معلوم بشه، تا قبل ازدواج، 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی