2777
2789

من برای خودمو و شوهرم نوبت گرفتم 

برای اون پیامک اومد که اقای فلان دراین تاریخ مراجعه کن 

برای من پیامک نیومد چون سایتش انگار هنگ کرد 

دوباره هم میرم که ثبت نام کنم باز خوده سایت مینویسه شما قبلا نوبت دریافت کرده اید 

امکان ثبت نام وجود ندارد 

الان من چیکار کنم 

اگه اونجا بگن پیامکت رو نشون بده من پیامکی ندارم که 😭

...

الان دیگه همه رو دارن همینجوری میزنن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جا خلوته برو برات بدون نوبت میزنن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

😂😂 چ مظلومی تووو 

بابا کارت ملی تو ببر بزنن بهت بیا خونه 

چن سالته ؟

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
شما زدین

همین الان رسیدم خونه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

عه مبارک باشع

سلامت باشی🌼⁦☺️⁩