صبح بخیر
منم ۳ بار خودکشی کردم با دوز های بالا قرص و تعداد بالا
ولی هر دفعه بردن بیمارستان تو دو هفته ۳ بار پشت سر هم خودکشی کردم بعدش یک ماه بستری شدم هر چی قرص میدادن بعدش دکتر میگفت چطوری میگفتم فرقی نداره باز خودکشی دیگه خود دکتر هم خسته شد
الانم میدونم باز بخوام کاری کنم میبرن بیمارستان
من کسی رو تشویق نمیکنم ولی منع هم نمیکنم ولی خودم به خودکشی حس دارم ولی به همه میگم تا جایی شد زندگی کنن
من خودم دیگه خسته شدم فقط الکی دارم زمان صرف میکنم آخرش خودکشی میکنم و تمام حالا ۲ سال دیگه یا ۲ روز دیگه
هر دفعه میبینم این همه انسان تصمیم به خودکشی دارن شدیدا ناراحت میشم نه از اونا ببخشید از خانواده شون که چرا توان بچه دار شدن ندارن ولی شدن من خودکشی رو گناه میدونم ولی گناهش گردن والدین هست که بدون فکر کسی رو وارد این دنیا کردن
اونا مقصر اصلی هستن حالا میخواد از نظر مالی باشه یا عاطفی یا تربیت همچی باید توان شو داشته باشن چرا الکی برای دل خوش خودشون بچه میارن مگه الکی همینطوری یکی رو بیارن خوب همین میشه کل خانواده من میدونن من باز خودکشی میکنم
من هم ناراحت از زندگی هستم خواستید باهم حرف بزنیم من که تصمیم عوض نمیشه ولی خوشحال میشم کسی رو بتونم نجات بدم ولی میگم نه قضاوت میکنم نه چیزی چون خودم دوست ندارم کسی قضاوت کنه یا هرچی و اصلا خودکشی از ضعف نیست
نه شجاعت نه حماقت ولی از چیزی خسته شدی حسی نداری
همین میشه