2777
2789
عنوان

باهاش چجوری حرف بزنم آخههه

181 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من تو یه دوراهی گیر کردم.چن وقت پیش قبل از اینکه دانشگام شروع بشه با یه آقا پسری آشنا شدم 

در فضای مجازی و باهم بودیم از اوایل مهر ماه و باهم حرف می‌زدیم و چت میکردیم و اون خیلی از اخلاق من میپرسیدو..و هرچی من میگم میگه چشم ولی به یه مشکل بر خوردم من اصلا آمادگی ازدواج ندارم و اون الان چند وقته همش ابراز علاقه و از برنامه آینده و اینکه باهم ازدواج کنیم حرف میزنه و من واقعا آمادگیشو ندارم و از طرفی درسام شروع شده و دارم میرم یه جای دیگه هر چی بهش میگم من دارم میرم میگه من میتونم و من تو رو می‌خوام آخه من چجورییی بهش بگم نمیتونم؟ اول قصدمون دوستی بود ولی میگه تو برام کمیابی و من می‌خوام تو رو برای همیشه.چطور بدون اینکه مقصر نشم بگم من نمیتونم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ازش خوشت نمیاد که هیچی ولی اگه آمادگی نداری بگو چند سال دیگه میخوام ازدواج کنم تا اون موقع صبر کن اینو بدون تو چند سال خوب اخلاقش دستت میاد آدما اولش خودشون رو خوب نشون میدن اما بعدش اخلاق واقعیش معلوم میشه اگه وقتی خوب شناختیش دیدی گزینه ی خوبیه خب چرا که نه ازدواج کن باهاش

اگه ازش خوشت نمیاد که هیچی ولی اگه آمادگی نداری بگو چند سال دیگه میخوام ازدواج کنم تا اون موقع صبر ک ...

میدونی چیه من ازش بدم نمیاد ولی خب نمیخوام واسه درسام فکرم درگیر بشه تازه دارم به هدفام میرسم ولی اون داره احساساتی برخورد می‌کنه.

خب چجوری به اون بگم نمیتونم امیدوار شده آخه

خب اگر واقعا دوسش داری تو دوران دانشگاهتون عقد کنین ،حتی یکی از دوستان سال اول دانشگاه ازدواج کرد الان با یه دختر هفت ماهه داره درسش رو هم میخونه،با هم دیگه سنگاتونو رو وا بکنین

خب اگر واقعا دوسش داری تو دوران دانشگاهتون عقد کنین ،حتی یکی از دوستان سال اول دانشگاه ازدواج کرد ال ...

ازش بدم نمیاد ولی کامل دوسش ندارم و هنوز فرصت دارم برا ازدواج

ازش بدم نمیاد ولی کامل دوسش ندارم و هنوز فرصت دارم برا ازدواج

خب سعی کن بفهمی با خودت چند چندی،بعد باهاش آروم حرف بزن،فرصت برا ازدواج هست اما این دوره زمونه آدم خوب کم پیدا میشه،سعی کن کسی رو داشته باشی که واقعا دوستت داشته باشه و مثل یک معجزه بهت نگاه کنه،بقولی با عشق واقعی آدم دوبار عاشق میشه یبار عاشق طرف،یه بار هم عاشق خودش

خب سعی کن بفهمی با خودت چند چندی،بعد باهاش آروم حرف بزن،فرصت برا ازدواج هست اما این دوره زمونه آدم خ ...

درسته.ولی دلم میگه نه اون پسر بدی نیست ولی من فعلا آمادگی ندارم نمیخوام مانعی بر سر رسیدن به هدفام باشه و نمیخوام از این بیشتر امیدوار بشههه:((