2777
2789

سلام بچه ها امیدوارم حال تک تکتون خوب خوب باشه

روانشناسم بهم میگه اونی که عاشقشی اختلالات شدید روانی و شخصیتی داره و بهش میگه شخصیت آنتی سوشیال!!!!!!!

و می‌گفت باید ازش دست بکشی، سه سالی بود از طرفم بی خبر بودم و تازه فهمیدم ازدواج کرده و اتفاقی که نباید میوفتاده افتاده 

حالا این روانشناس بهم میگه مطمئن باش اصلا به تو یه درصدم فکر نمیکنه و داره خوش و خرم با اون طرف زندگیشو میکنه، به کارش میرسه 

منم بهش میگم پس اونهمه اختلال حاد شخصیتی که ازش برام حرف زدی به یکباره کجا رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! 

یعنی الان خوب خوب شده و داره به زندگیش میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

دیگه مثل قبل عصبی و بد دهن نیست یا حتی با خانوادش بحثی نمیکنه؟

دوستاش نمیدونم راست میگن یا دروغ ولی میگن هیچ خبری ازش ندارن که کجاس و چیکار میکنه 

اونم فردی که می‌گفت منو بکشید اما رفیقام ازم نگیرید..... الان دوستاش خبری ازش ندارن!!!!!!!!!!!!

یعنی باور کنم همه عادت های بدشو بخاطر اون دختره و اینکه کنارش باشه و بهش برسه ترک کرده و کلا خوب خوب شده و آدم متفاوتی شده؟

نظرتون چیه دوستان؟؟؟! شما نظر بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم آدم بخاطره عشق واقعیش و شرایط زندگیش مجبوره یا خودشم اینو میخواد ک تغییر کنه چون زندگیشو و ...

اما حس میکنم خیلی مجبور بوده و حس میکنم عشقی به اون طرف نداره

اما حس میکنم خیلی مجبور بوده و حس میکنم عشقی به اون طرف نداره

تو بخاطره عشقت ب طرف فک میکنی فقط تو رو میخواسته ولی مردا اصلا براشون مهم نیس زود برمیگردن روال سابق وحتی یادش نمیاد تو کی بودی

هعی نمیدونم بخندم یا گریه کنم ولی واقعا مجبوره بگیره مفهومش چیه یکی اینو بهم بفهمونه

این روزا دیگه کسی بخاطر کسی تغییر نمیکنه 

این روزا دیگه آدما خسته تر از اونن که بخوان بخاطر یه نفر دیگه حتی گذشته خراابشونم از اول بسازن