2777
2789
عنوان

قی کردن چشم

1425 بازدید | 22 پست

سلام خانما چشمم یه هفتس زیر پلک پایینم هر ثانیه قی رشته ای مانند میبنده و هی پاک میکنم با گوش پاک کن قطره استریلم میزنم نرفت نمیتونم دکتر برم استراحت مطلقم..اگه راه حلی بلدین لطفا بگید یا دارویی..خیلی اذییتم..

🥰🤱🏻

اشك مصنوعي بزن 

يه راه حلم دارم خيلي درد ناكه نميتوني تحمل كني 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه بگو 

درد داره ها 

تو چاي عسل طبيعي هل كن دو قطره بنداز ولي اتييش ميگيريا

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
بنظرم هر طوری هست یه دکتر برو چشم الکی نیست که اینطوری بخوای درمان بشه 

تا یکماه دیگ نمیتونم برم ماهی یکبار میرم مطب دکترم اونموقع میتونم برم اونجاهم..غیر اون اجازه راه رفتن ندارم

🥰🤱🏻
اشکال نداره طاقت دردم بالاس حتما انجام میدم کور نشم فقط🤣

عسل طبيعي باشه و مطمئن باشي ازش نه