2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم چرا اینجوری میشه

322 بازدید | 22 پست

چرا آخه . من عاشق مامایی هستم.دو سال رفتم دانشگاه دیدم نمیتونم فراموشش کنم اومدم بیرون دوباره تلاش کنم براش . دوهفته ای بود که شروع کرده بودم دیدم بار دارم 3 هفته ج هست . اردیبهشت سقط کردم قرض ال دی با اورژانسی مصرف میکردم . حتی در ماه دوبار پریود میشدم.ولی نمیدونم چرا شدم. دکتر نرفتم فقط است زدم دیدم دو تا خط شده .دو روزه فقط گریهومیکنم .از بابام میترسم برهنه با وجود بچه دارم میرم دانشگاه اعصبانی میشه .چون مخالف درس خوتدم بود حتی تو خونه شوهر.فکر اینکه بجه مو کجا بزارم آزارم میده . این که دو ناه مونده به کنکور بدنیا میاد چطور این دو ماه رو سخت بخونم. چرا من هر وقت برای عشقم تلاش کردم یه جیز مانع شد . میخوام سقط کنم ولی از خدا میترسم چون دفعه قبل هم سقط کردم و توبه کردم . اینقدر که ای ترس دیگران رو دارم استرس کنکور ندارم خیلی حیف شد در روز 13 ساعت میخواندم الان از همه چی نا امید شدم .

تا خدا پشتمه ،دنیا تو مشتمه ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب یه راه مطمن واسه جلوگیری پیش میگرفتی که اینجوری نشه حالام خدا بزرگه،امیدت به خدا باشه

مطمئنتر از آل دی اونم فقط یه بار رابطه داشتیم موندم چطور گرفته . چن شب پیشم خواب دیدم یه عالمه تخم مرغ بهم دادن هر کدوم رو برمیدارم خرابه . آخر یکی برداشتم که نطفه نداشت .حتی اگه بچه خارج رحم باشه بازم است مثبت میشع؟؟من بچه دوست دارم ولی اطرافیانم آدم نیستن

میدونم الان میان میگن تو داری گناه میکنی و فلان

اما بچه تا ریه هاش تشکیل نشده روح توش دمیده نشده میشه انداختش

بچه ای که اومدنش انقد ناراحتت کرده بنظرم همشه تو دلت میمونه و باهاش مهربون نمیشی گنا داره تا نیومده تا جون نگرفته سقط کن و به اهدافت برس 

بعد با خیال راحت بچه دار شو و تمام عشقتو بهش بده

مطمئنتر از آل دی اونم فقط یه بار رابطه داشتیم موندم چطور گرفته . چن شب پیشم خواب دیدم یه عالمه تخم م ...

صلاح زندگیه هرکسی رو فقط خودش میدونه،من خودم به شخصه به هیچ وجه موافق بچه آوردن نیستم،تو هیچ حال و شرایطی

میدونم الان میان میگن تو داری گناه میکنی و فلان اما بچه تا ریه هاش تشکیل نشده روح توش دمیده نشده می ...

آخه یه بار دیگه سقط کردم .خیلی دفعه قبل پشیمون شدم 15 هفته ش بود . دو ماه فقط گریه میکردم و توبه . قسر در رفتم که  پشت پاش رو نخوردم ال لن میترسم . من با اطرافیانم مشکل دارم حرف حالشان نیست . خیال میکنم آدم بچه دار سه دیگه نباید زندگی کنه

ال دی و اورژانسی میدونی چقدر آثار مخرب برای بدنت داره مثل نقل و نبات نخور لطفا ! بچه هم معجزه خدا هست الان عشق به درس مشق داری ولی درسو میتونی با سختی هم بخونی 

ولی بچه رو شاید اگر از دست دادی دوباره کی میتونی به راحتی بچه دارشی؟! 

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور ... 🌸
صلاح زندگیه هرکسی رو فقط خودش میدونه،من خودم به شخصه به هیچ وجه موافق بچه آوردن نیستم،تو هیچ حال و ش ...

منم گلم الان 10 ساله ازدواج کردم نیاوردم الانم جلوگیری داشتم نمیدونم چرا شد وگرنه من ار بچه بیزارم

ال دی و اورژانسی میدونی چقدر آثار مخرب برای بدنت داره مثل نقل و نبات نخور لطفا ! بچه هم معجزه خدا هس ...

تازه من ماه بود که سقط کرده بودم . گفتم خدا باهام قهر میکنه دیگه بچه بهم نمیده اما دوباره داد😢

آخه یه بار دیگه سقط کردم .خیلی دفعه قبل پشیمون شدم 15 هفته ش بود . دو ماه فقط گریه میکردم و توبه . ق ...

منم حرفم همینه

ببین بچت بیاد خوشبخت میشه واقعا؟؟؟؟ تو چی تو خوشبخت میشی؟

تا جون نگرفته بنداز خب

خاله ی من خیلی هم با خدا هستش اما دوبار انداخته چون میگه بچه ای که وقتی من شرایط نگه داشتنشو ندارم میارم تو این دنیا دارم بهش خیانت میکنم 

تو چطور میخوای بچه دوماهه بیچاره رو بزاری یه گوشه و درس بخونی اخه اونم گنا داره

درستو بخون بعد بموقعش بچه بیار

تازه من ماه بود که سقط کرده بودم . گفتم خدا باهام قهر میکنه دیگه بچه بهم نمیده اما دوباره داد😢

با مادرشوهری یا مادر خودت همسرت هماهنگ باش 

هم بچتو نگه دار هم درستو بخون

درسته خیلی سخته ولی چند سال دیگه هم تحصیلتو کردی  هم بچه تو داری 

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور ... 🌸

پس سقط نکن امکان اینکه رحمت دیگه بچه نگیره زیاده 

مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه
منم حرفم همینه ببین بچت بیاد خوشبخت میشه واقعا؟؟؟؟ تو چی تو خوشبخت میشی؟ تا جون نگرفته بنداز خب خ ...

الان هنوز یه ماهشم نشده .بجز قرص نمیدونی با چی سقط میشه دارم از غصه دل میکنم .دفعه قبل هم بخاطر شرایطی با قرص انداختم خیلی درد کشیدم .