گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی) عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادر بزرگم و مادرم فشار دارن ..وقتی با قرص پایین نمیاد باید سریعا زنگ بزنید اورژانس ،یا اژانس بگیرید ببرید اورژانس اونجا سریعا با امپول فشارو بیارن پایین
پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد
در عجبم ابغوره اونجور که باید فشار و پایین نمیاره آب لیمو بهتر میاره پایین
نه عزیزم
در عجب نباش🤪😂❤️
گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی) عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️
من تو گوگل خوندم آبغوره قند پنهان داره از صحتش اطلاع ندارم زیاد ولی احتیاط شرط عقله
نه عزیزم
نداره