2777
2789

چیکار کنم ؟

همه چی زندگیم بد شده

روابط دوستیم

روابط کاریم

رابطم با خودم یه مدت بخاطر کرونا رابطم خیلیی کمرنگ شد با رفیقام ، همکارای صمیمی سابقم

خلاصه الانم همش با هرکی قرار میذارم یه جورایی بی محلی میکنن بهم 😐😐 واقعا حس ضعف و تنهایی دارم

قبلا چقدررر فول انرژی بودم ، با بقیه مث اب خوردن رابطه میگرفتم و خوش و بش میکردم

یه لحظه لبخند و خنده از لبم نمیفتاد دلتنگ روزهای قبلم دو سه سال پیش .😒😒😒

دلم میخاد برگردم به قبل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دچار پارادوکس شدم و راه برون رفت رو پیدا نمیکنم 

جهان با آمدن کرونا دستخوش تغییرات زیادی شد 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
حس بدیه من که از درون دارم نابود میشم قبلا هیچ کاری برام نشد نداشت ، الان بقدری تعلل و من من میکنم ...

وای دقیقا

اصلا نمیدونم چرا همچین شدم 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
منم دچار پارادوکس شدم و راه برون رفت رو پیدا نمیکنم  جهان با آمدن کرونا دستخوش تغییرات زیادی ش ...

نمیخام کاملا بگم کرونا باعثو بانی بوده ولی بی تقصیرم نیس😒

منم همینطورشدم منزوی گوشه گیر کلا از ارتباط گرفتن باادما دیگه میترسم اعتمادبه نفس صفر 

در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...

خیلی زیاد

روحی روانی جسمی 

البته اگر پیش زمینه های قبلی هم کسی داشته تشدید شده 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

دلم میخواست ادم ده سال پیشم میبودم

در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...

اره ازوقتی کرونا گرفتم بدترم شدم حتی

مگر نه اینکه ادم بالفطره بهتر از دیروزشه حتی یه درصد ... بنظرتون مشاوره و کتاب کمک کننده هست ؟

نمیدونم من کلا طوریم حتی به مشاوره هم نمیتونم امید ببندم روانپزشک هم رفتم سه سال داروهم خوردم فایده ای نداشت