2777
2789
عنوان

کسی mvm x33s یا چانگان داره؟

620 بازدید | 12 پست

سلام میخواستم بین این دوتا یکیش رو بخرم ولی نمیدونم کدوم بهتره؟لطفا هرکسی اطلاعاتی داره کمک کنه ممنون میشم

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکدوم 

چانگانو نمیدونم ولی پسر عمو همسرمx33داشت فروخت از بس بد بود موتورش انگار داشت جون میداد انقد ضعیفه  حاریممx22داره اصلا به درد نمیخوره با اینکه صفرن هر دو 

به نظرم پولی که بخای به اینارو بدی 

بری یه آریزو یا 207 صفر بگیری بهتره 

سومین کاربریمه از سال ۹8 عضوم😊☺️
هیچکدوم  چانگانو نمیدونم ولی پسر عمو همسرمx33داشت فروخت از بس بد بود موتورش انگار داشت جون مید ...

X33 با x33s میگن خیلی فرق کرده ،اریزو رو که اصلا پیشنهاد نمیدن ۲۰۷هم کوچیکه ،نمیدونم چیکار کنم 

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ما خودمون بین آریزو اکسلنت توربو با 207اتومات صفر پانوراما  ۲۰۷گرفتیم

مبارک باشه ،اریزو رو من اصلا تعریفش رو نشنیدم 

برادر منم از این ماشینای چینی داره متاسفانه اسمشو نمیدونم ولی تو سمند ما میشینه میگه سمند بهتره 😁ا ...

اره دستت دردنکنه بپرس حداقل سمت اون نرم🤭

X33 با x33s میگن خیلی فرق کرده ،اریزو رو که اصلا پیشنهاد نمیدن ۲۰۷هم کوچیکه ،نمیدونم چیکار کنم 

فرقش تو هم سرعت ایناشه ولی هر کی خریده تا اونجا من شنیدم راضی نبوده بازم هر جور صلاحته 

من به شخصه این ماشینا باشه سمتشون نمیرم 

در درجه اول. ۲۰۷بعد اکر بخام تو چینی انتخاب کنم هایما چون نسبت به بقیشون بهتره کیفیتش

مبارک باشه ،اریزو رو من اصلا تعریفش رو نشنیدم 

آریزو هم خوبه همسر من چون تو کار املاکو ایناست یه موقع هایی تو معامله هاشون کسایی هستن که به جای پول ماشین بدن 

یبارم سه ماه پیش یه نفر اورد داد ماشینشو آریزو بود من خوشم اومد سرعت بالایی داشت حالت توربو داشت 

ظاهرشم قشنگه مثل سوناتا یکمی و داخل کابین مثل سانتافه