2777
2789
عنوان

دهه ۷۰ هفتادی ها بیاین

242 بازدید | 21 پست

سلام چ حسی دارین ازاینکه دیگه بزرگ شدین ،

اینکه دیدین ۲۵ تا ۲۹ سالتون شده چ احساسی داری؟

ایا احساس پیر بودن یا بزرگ بودن بهتون دست میده  اینکه دیگه نوجوان نیستی وداری کم کم وارد ۳۰ سالگی میشی ....من آذر ماه ۲۵ سالم میشه ممنون میشم تجربه ای دارین بهم بگین اینکه خوبه ادم چقدر موفق شده باشه تا ۳۰ سالگی 

خودم ناخوداگه جس میکنم پخته تر شدم و بزرگتر شدم 

تعداد رای : 13
نظرسنجی
احساس پیر بودن کردین ؟
2
15%
ایا در سنی ک هستین ب موفقیت هاتون رسیدین تا حدودی؟
1
7%
ایا تجربیاتتون بیشتر شده از زندگی
8
61%
کلا اینکه سن اتون میره بلا چطوره ؟
2
15%
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

ناخوداگاه حس میکنم *

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣😐پیر بودن؟ داداشم ۲۴ سالشه هنوز 

اونایی ک ۳۰ شدن یا نزدیک ۳۰ هستن رو میگم 

هنوز حس میکنم همون دختر۱۴سالم

من چندروزه احساس میکنم دیگه بزرگ شدم خیلی پخته تر شدم توی زندگی ازنطر اخلاقی و...شاید افسردگی گرفتم واسه دهه دوم زندگیم ههههه

منم دی میشم ۲۵ 

هنوز فکر کنم ۲۰ سالمه😁😁😁

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
من چندروزه احساس میکنم دیگه بزرگ شدم خیلی پخته تر شدم توی زندگی ازنطر اخلاقی و...شاید افسردگی گرفتم ...

عزیزم ن چرا افسردگی اتفاقا خوبه احساس پختگی بهت دس داده 

البته مجازِ هنوزم گهگداری تو دنیای نوجوانی خودت سرک بکشی😉

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
منم دی میشم ۲۵  هنوز فکر کنم ۲۰ سالمه😁😁😁

چقد عالی من وقتی خواهر و جاری و ....چند نفر که دیدم دهه ۸۰ هستن رسیدن نزدیک ۲۰ یهو احساس کردم من سنم خیلی رفته بالا در مقابل شون خیلی حس بدی ب خودم پیدا کردم ،،،شاید خنده دار باشه قبلا توی همین سایت دیدم خیلیا ک نزدیک ۳۰ میشن یهو یه افسردگی ازاین بابت میاد سراغشون 

ناخودآگاه کم حرف میشی..پر حوصله تر..حس بزرگتری..

دقیقا حال منو توصیف کردین ،دیگه بچگانه رفتار نمیکنی انگار کودک درونت ب بلوغ میرسه و سرسنگین وخانم میشه 😶😶

چقد عالی من وقتی خواهر و جاری و ....چند نفر که دیدم دهه ۸۰ هستن رسیدن نزدیک ۲۰ یهو احساس کردم من سنم ...

نه بابا چرا افسردگی سن فقط یه عدده 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
من 25 سالمه ولی هنوز حس میکنم تو 20 سالگی موندم 😂😂😂

خیلی عالیه اینجوری ولی من میبینم دهه هشتادی ها چقدر بزرگ شدن خیلیا شون ازدواج کردن یهو اینطوری شدم .من متولد ۷۵ هستم الان یه پسر ۳ ساله دارم 

نه بابا چرا افسردگی سن فقط یه عدده 

درسته همینطوره نمیدونم چرا یهو اینطوری شدم