2777
2789
عنوان

داستان زندگی اجیم

155 بازدید | 16 پست

سلام . من ی اجی دارم ۳۰ سالشه از ۱۴ سالگی ب اجبار بابام ازدواج کرد ...شوهرش پسر عمو بابامه.ی ادم معتاد .ی ادم بد دل و خلافکار ..۱۵ سالهزندگی مشترک دارن ولی پول رهن خونه نداره .ماشین نداره و خانواده پسره بهش پول میدن..حسرت لباس .حسرت زندگی خوب .ارامش ب دل خواهرم موند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجیم با پول یارانه ها و معیشیتو...قرضو قوله تیکا تیکه یخچال خرید ماشین لباسشویی خرید و...خیلی تحمل کرد با ی ادم معتاد بیکار ...چن ماه پیشم ۴ کیلو ازش تریاک گرفتن و فعلا حکمش نیومده و با سند بیرونه

اجیم ی ادم فوقالعاده مظلومع 😭😭😭دارم این متنو مینویسم خدا میدونه با چ حالی مینویسم اجیم خیری از زندگیش ندید ۴ تا بچه تار ۳ تا دختر و ی پسر ...پسرش ۱۱ ماهشه .دیروز شوهرش زدش اومده قهرر

خانما سه تا دختر داره ی پسر اونا گناه دارن😭😭😭دعا کنید برا اجیم ک ب ارامش برسه هم خودش هم بچه هاش دعا کنید این مردد بمیره که حدقل ۵ نفر ادم نفس راحت بکشن ...خدا از حال اجیم با خبره از یجا قلب درد از یجا نبود بچش از..الانم شیر جم شده تو سینه هاش داره زار زار گریه میکنه