2777
2789
عنوان

کارگاه تکنولوژی رو کسی میشناسه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 82230 بازدید | 234 پست

سلام..من چنروز پیش ثبت نام کردم 80هزارتومن گرفتن بنام ماریه قویطاسی

بعد منو فرستاد واحد آموزش تو تلگرام گفتن با اون درارتباط باش، دیگه هرچی پیام میدم جواب نمیدن..،

آخه مگه میشه با اون همه رضایتی کا میزارن مبلغایی که بحساب افراد واریز میکنن دائم استوری میزارن.. اینا همشون فیک باشه؟؟

فیلا که پول منم رفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام..من چنروز پیش ثبت نام کردم 80هزارتومن گرفتن بنام ماریه قویطاسی

بعد منو فرستاد واحد آموزش تو تلگرام گفتن با اون درارتباط باش، دیگه هرچی پیام میدم جواب نمیدن..،

آخه مگه میشه با اون همه رضایتی کا میزارن مبلغایی که بحساب افراد واریز میکنن دائم استوری میزارن.. اینا همشون فیک باشه؟؟

فیلا که پول منم رفته

من هم میخوام ثبت نام کنم اما پیج اصلیش رو پیدا نمی کنم.کلی پیج تو اینستا با این اسم هست نکیدونم کدوم ...

من جایی ثبت نام کردم کلاه برداری نبود و ثبت نام شدم الانم کار میکنم پیجشو براتون می زارم برید ثبت نام کنید 

techworkshoop_iran@

بچه ها لطفا گول این شرکت ها رو نخورید همه شون کلاهبرداری هست از فراعصر بگیر تا کارگاه تکنولوژی اول هزینه برا ثبت نام میگیرن که بعد به دروغ میگن بعدا همراه با دستمزد به شما برمی گردونیم بعدشم کلی فایل چرت و پرت بهتون میدن و وقتی هم فایل رو تحویل میدی کلی غلط چرت و پرت میگیرن که بهت پول ندن اینقد پشیمونم که رفتم تو این جور شرکتا توروخدا شماها گول این ادمارو نخورید که بعد پشیمون میشید

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤

سلام به همه
ببینید، اگر از کسی کلاهبردای شده به این معنی هست که از پیج اشتباهی ثبت نام کردین. پیج های زیادی هستن که میان کلاهبرداری میکنن و متاسفانه چیزی که برای شرکت ما میمونه ننگش هست و اینکه کلا ما کلاهبرداریم.

ببینید در پیج هایی که کار میکنن باید بگردین دنبال یک مدرک معتبر که بتونید به پیج اعتماد بکنید. مثلا ویدیو استعلام پلیس فتا و واریزی ها و رضایت ها و اینارو که همه میتونن بزارن از روی پیج های واقعی دیگه.

اما به طور مثال من در پیج خودم اومدم خودم رو هم حتی براتون معرفی کردم و کسی که خودش رو معرفی میکنه فکر نمیکنم قصد کلاهبرداری داشته باشه.

آیدی پیج من @Kar_easy1 هست. سر بزنید بهش و اگر خواستید ثبت نام بکنید.

موفق باشید

واقعا متاسفم بنده ۹۰ تومن برای ثبت نام دادم بهم اصلا نگفته بودن فضای رقابتیه وقتی واردش شدم فهمیدم ،اینا یجوری تبلیغ میکردن که انگار شما همون لحظه دست مزدت رو میگیری و هیچ اسمی از رقابت و اینا هم نبرده بودن . خوب شد ازین فایل های پولی نخریدم... . بعد اصلا فکر کنید چرا باید ۶۰ تومن فایل بخرین که بعد به شما ۵۰۰_۶۰۰ بدن؟؟؟؟ این چه معنی میده آخه ؟؟؟ این خودش عین قماره بخدا

واقعا متاسفم بنده ۹۰ تومن برای ثبت نام دادم بهم اصلا نگفته بودن فضای رقابتیه وقتی واردش شدم فهمیدم ، ...

شما پولتون رو پس گرفتین؟

میگن ۲۴ساعت بعد از وبت نام پول رو پس میدن حالا نمیدونم راست میگن یا دروغ😐

بنظرم همش چرت و پرته

یه عده کلاهبردار دور هم جمع شدن از مردم پول میگیرن همینطور الکی

من امروز ثبت نام کردم ۷۰ تومان پول ثبت نام گرفتن ۱۰۰ تومان پول پی دی اف دادم پولم رفت 

سلام من خودم عضو این کارگاه هستم شما برید پی دی اف های رایگان بردارید اگه پولی بردارید پولتون میره

میگن ۲۴ساعت بعد از وبت نام پول رو پس میدن حالا نمیدونم راست میگن یا دروغ😐 بنظرم همش چرت و پرته یه ...

سلام من خودم عضو این کارگاه هستم درآمد داره ولی به سختی یک سری از پیجا انقدر بیشعورن کلاهبرداری میکنن

من ۷۹ تومن دادم به یه نفر مطمعن ثبت نام شدم