2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاین.

137 بازدید | 36 پست

خانوما فقط ازتون یکم راهنمایی میخوام 

لطفا فک کنید بچه خودتونه جوری حرف نزنید که دلم بشکنه :)

ی پسری حدود ی ساله پیگیرمه خیلی لاته منم از سر بچگی باهاش دوس شدم و ولش کردم اما اون دس از سرم برنمیداره بخاطر دلایلی دیگه نمیتونم ب بابام بگم چون تا پای شکایت رفتن.

نمیتونم با کسی حرف بزنم.

احساس میکنم ی سایه روی زندگیمه که نمیزاره نفس بکشم 

همش پیام میده و اذیتم میکنه 

حالم خیلی بده بگید چیکار کنم :)

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!

فوشش بده بگو اب از سرم بگذره میدمت پلیس پ..ت کنه 

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   

به پلیس بوگو 

دیگه ام دوس نشو :) 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نباید از اول اینکارو میکردی دیگه

الانم خواهش میکنم مراقب خودت باش نمیخوام بترسونمتا ولی از این لاتا هرچی بر میاد

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
بلاکش کن  اگر میتونی شماره ات رو عوض کن یا یه مدت خاموش کن   پسره میدونه خونتون کجا ...

هزار بار بلاکش کردم هی خط میگیره پیام میده 

تقریبا هم محلیم

هر چی تهدید کرد اصلا نترس هیچ غلطی نمیتونه بکنه 

اگر آدرس خونتون رو بلد نیس میتونی خیلی راحت از شرش خلاص بشی .فقط میگم اصلا نترس پسرها وقتی نتونن داشته باشنت تهدید میکنن که چنین و چنان میکنم ولی اهمیت نده مخصوصا اگر سنش زیر ۲۰ ۲۵ اینا بچه اس    

�🦋 چیز اندک که با اشتیاق تداوم یابد ، بهتر از فراوانی است که رنج آور باشد .
من خودم همسنا خودتم منم مث تجربه تورو داشتم اگه نشون بدی ترسیدی بدتر میشه خطت رو عوض کن و جوابش رو ...

از هرجا هرکاری که میکنم باخبر میشه 

میگه نمیزارم بدون من زندگی کنی 

با کسی ازدواجم کنی سر سفره عقدتم 

هزار بار بلاکش کردم هی خط میگیره پیام میده  تقریبا هم محلیم

خط ات رو یه مدت خاموش کن یا یکی دیگه بگیر 

یعنی بلده خونتون رو ؟

عکس اینا که چیزی ازت نداره یا یواشکی ازت عکس گرفته باشه ؟

از هرجا هرکاری که میکنم باخبر میشه  میگه نمیزارم بدون من زندگی کنی  با کسی ازدواجم کنی س ...

همچین کسی عاشق نیس دیوونه اس رسما 😑

این تو رو نمیخواد فقط یه زهری تو زندگیت میخواد بریزه 

بعضی ها بهشون بدی هم نکنی باز عقده ای هستن 

خط ات رو یه مدت خاموش کن یا یکی دیگه بگیر  یعنی بلده خونتون رو ؟ عکس اینا که چیزی ازت نداره ی ...

تقریبا ولی دقیق نمیدونه کجاس.

عکسم یکی هس ولی صورتم مشخص نیس 

همچین کسی عاشق نیس دیوونه اس رسما 😑 این تو رو نمیخواد فقط یه زهری تو زندگیت میخواد بریزه  بع ...

ازش متنفرم 

تا یکم فراموش میکنم دوباره سرو کلش پیدا میشه 

خیلی ناراحتم که پدر مادرم نمیتونن درکم کننو همش منو مقصر میدونن