2777
2789
دعام کن خواهر، دعام کن برگرده بخدا طاقت ندارم😭

دعای من بالا نمیره..... به آسمون خدا نمیرسه 

میخوای بدونی چرا؟ اینهمه دعا کردم گفتم خدایا برگرده برگرده برگرده یهو جشن نامزدیش شد، باز دعا کردم گفتم خدایا برگرده هنوز هیچی نشده برش گردون رفت عقدش شد دوباره دعا کردم خدایا التماست میکنم برش گردون باز جشن عروسیش شد

نمیدونی چه جاهایی که نرفتم به هر کس و ناکسی چه روهایی که نزدم 

حتی دست تو دست شیطانم گذاشتم واسه برگشتنش

اما کو؟؟؟؟؟؟!!!! کجاست؟؟؟؟!!!!!! اومد؟ 

مامانش بهم گفت من نمی‌ذارم تو به پسرم برسی مگه من مردم من براش یکی دیگه رو زیر نظر نظردارم  آخرشم کار خودشو کرد و با زور و هر ترفندی که من خبر ندارم و کسی خبر نداره راضیش کرد تا اونی که خودش میخواد بره بگیره 

خدا کو؟! کجاست؟! اصلا وجود داره؟! چقد من باید داد و فریاد کنم؟ مگه کوره نمیبینه دارم نابود  میشم نمیبینه داره زندگیم از دست میره بازم کاری نمیکنه 

صدای من به گوش اون خدا نمیرسه..... اگه صدای تو رسید واسه منم دعا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها شاید مشکل از ما بوده 

منکه هرچی فکر میکنم همیشه سرم توی زندگی خودم بوده و بس........ هیچ بلایی سر کسی نیاوردم کارای خودمو انجام می‌دادم

یهو بعد چند سال فقط بعد چند سال شرایطش پیش اومد حرف دلمونو به کسی که عاشقشیم و رومون نمیشد بریم بهش بگیم، گفتیم...... تهش چی شد؟! 

هم دنیامو باختم هم آخرت رو 

من دیگه دور شادی رو خط کشیدم رفته فقط زندگیم به روال عادی برگرده بتونم دوباره آرزوها و اهدافمو دنبال کنم من میدونم این لبا دیگه نخواهد خندید فقط به زندگی نرمالم برگردم همین 

بچه ها میدونم تک تک شما دلتون پاک و صافه اینو  مطمئنم هر کسی میدونه دعاش به عرش الهی میرسه و عرش الهی رو میلرزونه واسه ما دو نفر دعا کنه 

ازتون خواهش میکنم التماستون میکنم....... اگر دعاهای شما گیرا هستن التماس میکنم دعا کنید واسه ی ما 

شاید صدای شما به گوش خدا رسید و یه معجزه ای کرد........

خواهش میکنم دعا کنید

مال من فقط از اینستا میبینمش اونم بایه پیج فیک رفتم تو پیجش    اما چ فایده که دیگه نمیتون ...

درکت میکنم هر مشکلی واسه هر فردی یجور درد داره کاملا میفهممت

دعای من بالا نمیره..... به آسمون خدا نمیرسه  میخوای بدونی چرا؟ اینهمه دعا کردم گفتم خدایا برگر ...

خدا همیشه وجود داره تو قلبت. ولی قلبتو کدر کردی فک میکنی خدا نیست ولی اگه به اطرافت نگاه کنی حضورشو میبینی. گاهی وقتا ادما چیزایی رو از خدا میخوان که نمیدونن تهش چی میشه ولی خدا که از همچی اگاهه میبینه و میدونه چی رو به بندهاش بده که ازش لذت ببرن. اگه اون ازدواج کرده از کجا معلوم چند وقت دیگه جدانشه؟! از کجا معلوم زندگیش خوب باشه؟! خدا خودش قادر به انجام همچی هست واسش راحته که الان برشگردونه ولی ازکجا معلوم اگه بیاد تو زندگیت بهت ضربه نزنه و بره؟ هیچوقت امیدت به خدارو ازدست نده من مطمئنم میبینتت و میشنوتت فقط منتظره که از ته دلت بهش پناه ببری،اگه با خدا رفیق شی به خودش قسم هرچی که بخوای رو بهت میده. و این روهم بدون مادرش تاوان کاری که کرده رو پس میده یا تو این دنیا یا اون دنیا شاید زمان ببره ولی حتمیه. ماروهم یه دختره جدا کرد ولی من فقط واگذار کردم به خدا. سعی کن بری زیر چتر خدا سعی کن نماز بخونی اون موقعس که میبینی حالت چقدر خوبه

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد..
خدا همیشه وجود داره تو قلبت. ولی قلبتو کدر کردی فک میکنی خدا نیست ولی اگه به اطرافت نگاه کنی حضورشو ...

نمیدونم............... فقط میدونم گولش زدن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 تو این کار مامانش هم همکاری کرد فکرشو بکن تو بدبختی پسرش همکاری کرد خدا از هیچکدوم نگذره

هیچکس ازش خبری نداره........حتی بهترین و صمیمی ترین رفیقاش نمیدونن کجاس!!!!!!!!

فقط و فقط میدونم گولش زدن اگر یه درصدم شک داشتم که خودش مقصره چنان نفرینش میکردم که نابود و نیست بشه اما یه حسی ته دلم میگه خودش هیچ گناهی نداره 

گولش زدن فقط همین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چون اون تحت هیچ شرایطی قبول نمی‌کرد از رفیقاش جدا باشه یا باهاشون دیگه رفت و آمد نکنه

خدا میدونه اون مامان جادوگر خودش و اون دختره و مامان سلیطش چیکارش کردن که از همه چی گذشته حتی از خوشیای قدیمش...... از رفیقای فابش

درکت میکنم هر مشکلی واسه هر فردی یجور درد داره کاملا میفهممت

میدونی از همه بدتر چیه نه استوری میزاره نه عکسشو عوض میکنه یه جا کار میکرد از اونجا هم رفته کلا بی روح تو اینستاس نمیدونمم ازدواج کرده یانه   فالوراشو چک میکنم اما به هیچی نمیرسم که با کیه  دلم براش خیلی خیلی خیلی تنگ شده برای یه بار حرف زدن باهاش  

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
میدونی از همه بدتر چیه نه استوری میزاره نه عکسشو عوض میکنه یه جا کار میکرد از اونجا هم رفته کلا بی ر ...

کلا درکت میکنم این زجر چقد کشنده اس........ 

هی بری فالووراشو زیر و رو کنی و به چیزی نرسی...... کسی ازش خبر نداشته باشه و سراغشو از بقیه بگیری...... ندونی کجاس و حتی یه مدت غیبش بزنه...........

حالا به تموم اینا یه درد جدیدم اضافه کن: شمارشو هرطور شده از دوستاش گیر بیاری و بعد دوباره بمیری میدونی چرا؟ چون میبینی اون شماره حتی نه به واتساپ دسترسی داره نه تلگرام و نه هیچ شبکه اجتماعی دیگه...... فقط یه شماره ی بی روح.....

بعد درونت غوغا میشه و یه ترس عجیب برت میداره و اون ترس اینه که اینهمه تغییر و ترک کردن همه ی اخلاقای  قدیم فقط دو دلیل داره: 1 یا فشار و تنگنای زیاد یا عشق زیاد...!!!!!!!!!!.......(: 

بنظرت کدومشه؟؟؟؟

کلا درکت میکنم این زجر چقد کشنده اس........  هی بری فالووراشو زیر و رو کنی و به چیزی نرسی..... ...

راستش دوست مشترک زیاد داریم اما به خاطر دو چیز میترسم بپرسم یکی اینکه ممکنه اونا هم خبر نداشته باشن و ضایع شم (چون اونا خبر نداشتن از جریان من و اون) و دوما میترسم بهش خبر بدن و به گوشش برسونن

نه اتفاقا شمارشو دارم عوض نکرده اما چ فایده تغییرات زندگیشو نمیفهمم هیچی نمیزاره فقط آنلاین بودنشو زمانشو میفهمم اونم چ فایده  

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
راستش دوست مشترک زیاد داریم اما به خاطر دو چیز میترسم بپرسم یکی اینکه ممکنه اونا هم خبر نداشته باشن ...

میفهممت

واسه همین گفتم هر کی درد رو یجور حس میکنه