سلام راستش توى این سایت اکثر خانمهایى که از ایران رفتن مشکل اصلیشون دلتنگى براى خانواده و حس غربت هست من الان حدود چهار ماهه که از ایران خارج شدم مسلما دلم براى خانواده ام تنگ میشه اما واقعا مشکل خاصى با این قضیه ندارم و راحت باهاش کنار میام بیشتر مشکلم اینه که خانواده ام تنها تر شدن یا اینکه بچه هامو نمى بینن الان سوالى که دارم اینه که مى تونم امیدوارباشم که همیشه اینطورى مى مونم یا با گذشت زمان دلتنگى ها بیشتر میشه؟ راستش وحشت دارم از اینکه تمام عمرم رو خارج از کشورم باشم در حالى که الان مشکلى ندارم احتمالا دو سه ماه دیگه برم ایران از حالا استرس دارم که برگشتمون براى خودم و بچه ام سخت باشه و هوایى بشیم دوست دارم تجربه هاتونو بدونم و اینکه کلا چه طورى با این مسایل کنار اومدین
یعنى ایران برم بهتره؟ ته دلم دوست ندارم برم چون برگشتنم سخت مشه راستش من کلا دوست نداشتم بیام ولى الانم مشکلى ندارم فقط مى ترسم با گذشت زمان بدتر بشه مشه بگى چرا سال اول تصمیم گرفتى برگردى؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچ وقت کنار نمی ایی هر بؤ هر مزه هر خاطره برمیگرداندت به دلتنگی روزهای اول خلاصه دلتنگی بدی است دوست من بعد از سی وشش سال با أشک از ایران حرف میزند
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
من دخترم یکم خجالتیه شوهرم میگه اگه تو مدرسه نتونست زبان یاد بگیره و ارتباط برقار کنه سر یه سال برمى گردیم ولى فکر نمى کنم اینجورى بشه همه مى گن برمى گردیم ولى عده کم واقعا برمى گردن
نگران دخترت نباش من دخترم سر چهار ماه با لهجه حرف میزد سر یک سال با دانش اموز ان رقابت میکرد علاوه بر انگلیسی اسپانیایی هم با برنامه مدرسه یاد گرفت من که همیشه دلتنگم بیشتر نگران خانواده ام هستم
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
ببین خیلی خوبه کهعادت کردی و مشکلی نداری من وقتی رفتم سریع درکیرکار شدم اما به ه حال دلتنکی بود هرروز تلفنی با خانوده ام صحبت می کردم سر ٦ماه هم اومدم ایران سر زدم ولی خب جون ی دونستم باید بردم سخت بود ببین کلا ادم عادت می کنه ولی خب دلتنکی جایی در وجودت می مونه که ربطی به عادت نداره یک حظه دلت می خواد مثلا وسط تهران باشی عطر نان تازه حتی حسش می کنی در کل بستکی به روحیه ادمها و محیطی که مهاجرت کردی هم داره جایی که ابری است حسش فرق داره با جایی که سرسبزه ولی درکل غربت غربته و ادم خارجی به حساب میاد
خدا به شماها صبر بده و دلتون رو اروم کنه . من ازدواج کردم تو ایران رفتم یه شهر دیگه که 1000 کیلومتر با خانوادم فاصله داشت . همین احساسات و حس غربت و نگرانی برای خانواده و دلتنگی و ... رو داشتم تا آخرش شوهرم انتقالی گرفت به شهر خانوادم . خواستم بگم این احساسات حتی داخل ایران و دوشهر متفاوت هست .
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار