2777
2789
عنوان

شما چیکار میکنید؟

75 بازدید | 4 پست

وقتی از دست کسی ناراحتم، یا موضوعی ناراحتم میکنم، مدام با خودم حرف میزنم تو ذهنم دعوا میکنم باهاش، حتی مثلا اگر قرار باشه فردا ببینمش حضوری صحبت کنم، آروم نمیشم، گاهی کلافه میشم حتی پیام میدم ولی پشیمون میشم، کلا روزم خراب میشه، نمیتونم موضوع رو بذارم کنار، چیکار کنم؟

اوایل  خیلی ولی الان خداروشکر کمتر شده .با خودم میگم  . چرا باید وقتی طرف نیست ومن دراررامش توخونممم بازم با یاد اون لحظات قشنگ زندگیمو از دست بدم .دی. سعی میکنم خیلی به ادمها فکر نکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری تونستی؟

عزیزم شرایط زندگیم بهم فهموند. مریض شدم‌تو دوران بیماریم  نه به کسی فکر میکردم نه به کسی کینه داشتم فقط ارزوم سلامتی بود که برگرده وتو ارامش زندگی کنم حالام فهمیدم‌به خاطر حرف کسی خودمو ناراحت نکنم .که مهم ترین چیز سلامتیه