2777
2789
عنوان

جواب آزمایش غربالگری

| مشاهده متن کامل بحث + 3612 بازدید | 29 پست

سلام امیدوارم خوب باشید
یه راهنمایی هم به من میشه بدید. من 36/5 سالم هستش. شنبه سونو و آزمایش nt رو انجام دادم. برای سونو دکتر خودِ سونوگرافی گفت همه چیز اوکیه و هیچ مشکلی نیست. عدد nt هم توی سونوگرافی 2.08 بود. آزمایشم اما عدد تریزومی ۲۱ ، 1 به 1420 بود. دکترم میگه اصولا برای من 1 به 1500 به بالا اوکی هستش اما جواب من چون به 1500 نزدیکه باید صبر کنم برای غربالگری دوم اگر خدایی نکرده اون مشکلی داشته باشه آزمایش سلفری انجام بدم. بنظرتون الان این عدد من ریسک به حساب میاد؟ کسی با این شرایط بوده؟

سلام امیدوارم خوب باشید یه راهنمایی هم به من میشه بدید. من 36/5 سالم هستش. شنبه سونو و آزمایش nt رو ...

مبارکه ببین اصلا استرس،بخودت نده اینا همش، تقریبی هست برای شماهم که ریسک بالا نیست من خیلیا میشناسم جدیدا ریسک بالا حتی دکتر گفته سقط اما بچه مشکلی نداشته

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبرکن تا همون انومالی ان شاء الله که جوابت عالی حتی اگه آنموقع آزمایش تکمیلی، لازم بود بده فقط خیالت راحت میشه 

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

شما اندومتریوز داشتی میشع بگی علایمت چی بود دکترت کی بود

من چون تو سال باردار نشدم وعکس رنگی هم مشکلی، نداشتم دکتر فرستاد سونوگرافی واژینال که یه آقا هم انجام داد اون گفت آندو خفيف دکتر گفت احتمالا همین باعث باردارنشدنته

وگفت آی وی، اف اما یه 10تا آمپول پنی سیلین داد گفت هفته ای، دوتا باهم بزن بعد آمپول 2الی 3ماه وقت بده واقدام کن اگه باردارنشدی پیگیر آی وی، اف باش، که خداروشکر من باردار شدم خدا بخاد الان دومی،رو هم باردار با اولین اقدام 

دکترم خانم دکتر کنعانی بود دوبار م بیشتر پیشش، نرفتم اما تشخیصش برامن درست بود

صبرکن تا همون انومالی ان شاء الله که جوابت عالی حتی اگه آنموقع آزمایش تکمیلی، لازم بود بده فقط خیالت ...

سلام امیدوارم خوب باشید. به پیشنهاد دکترم چون دوتا سقط داشتم آزمایش سلفری رو دادم. خداروشکر جوابش خوب بود و دکترم گفت مشکلی نداره. گفتم به شما هم اطلاع بدم  

سلام امیدوارم خوب باشید. به پیشنهاد دکترم چون دوتا سقط داشتم آزمایش سلفری رو دادم. خداروشکر جوابش خو ...

سلام خداروشکر ان شاالله بسلامتی بچت بدنیا بیاد