2777
2789

سلام بچه ها وقتتون بخیر داستان از اونجاست که بابام دوتا از شلواراشو داد به من براش تعمیر کنم خواهرمم که طلاق گرفته هم شلوارشو داد گفت برام تنگش کن و جای کمربند بزار منم اوردم تنگ کردم و بردم بدم بهشون خونه نبودن گزاشتم رو تو خونه و اومدم کلید دارم خودم 

بعد تقریبا ساعت یازده و نیم خواهرم زنگ زد که  اضافه این شلوارو قیچی کردی منم گفتم اره 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

تا اینجا نه

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد شروع کرد به داد هوار که بیخود کردی که قیچی کردی منم گفتم حالا مگه چیشده و ادامه داد ریدی تو شلوارم کردیش به یه شلوار خونگی من گفتم پیلی بده تو ندادی تو که بلد نیستی بیخود میکنی دست میزنی و میبریش بگو بلد نیستم

بعد شروع کرد به داد هوار که بیخود کردی که قیچی کردی منم گفتم حالا مگه چیشده و ادامه داد ریدی تو شلوا ...

خب مقصر اونه

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

منم داد زدم گفتم داد نزن داد نزن اول بعدم خیلی خیلی بیخود کردی زنگ زدی اینجوری داد بیداد میکنی نوکرت که نیستم خرابم شده فدا سرم پولشو میدم و قطعش کردم و زنگ زدم به مامانم

که اره پول شلوارش چقدره بفرستم مامانم با یه لحن مسخره گفت ۵۰۰ هزار من شوهرم بیکاره یعنی پولشو نداری بدی منم گفتم که از طلا که نبوده پونصد هزار فردا میرم نمونه اشو براش میخرم 

که اره پول شلوارش چقدره بفرستم مامانم با یه لحن مسخره گفت ۵۰۰ هزار من شوهرم بیکاره یعنی پولشو نداری ...

اصلا نباید میگفتی میخرم میگفتی درس عبرت شه برات نندازی گردن من کاراتو

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔