2777
2789
عنوان

آمپول پروژسترون عقب افتادن پریود

1215 بازدید | 4 پست

کیا آمپول پروژسترون زدن برای تاخیر پریود؟ دکتر روز۷تاخیرم ۴تا آمپول داد تا روز ۱۲تاخیر پریود نشدم دوباره رفتم دکتر ده استروژن داد وبعد تموم شدنش ۲تا آمپول پروژسترون. من روز سومی که استروژن خوردم پریود شدم الان بقیه قرص رو میخورم وبعد تموم شدنش دوتا آمپول پروژسترون بزنم یعنی روز ۸سیکلم باید آمپول بزنم این باعث نمیشه بعدش دوباره پریود بشم؟

چرا اینقدر امپول قرص خوردی 

وقتی شما آمپول پروژسترون میزنی تا ۲ هفته طول میکشه پریود شی( نباید کار با روزهای تاخیر پریودت داشته باشی) شما روزی که امپول زدی تا ۲ هفته صبر میکردی میشدی من خودم یکبار زدم ۶ روز بعدش شدم 

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور ... 🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر امپول قرص خوردی  وقتی شما آمپول پروژسترون میزنی تا ۲ هفته طول میکشه پریود شی( نباید ...

خب دکتر رفتم بهم داد بعد ۴تا آمپول که زدم یه هفته بعدش پریود شدم ولی به نظر خودم اینه که ۲تا آمپول دیگه رونزنم