2777
2789

دوتا مرغ عشق داریم یکیشون از ظهر تو خودشه میخوابه فقط میدونم یه مرگیش هس ولی نمیدونم چی قبلنم قناریمون اینجوری شدو مرد یعنی اینم میخاد بمیره😢 چیکارش کنم درست میشه؟

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

اره وقتی بیحال میشن و مثل سابق نیستن دارن میمیرن.‌من چند تا داشتم اینجور شدن. عمر مرغ عشق کوتاهه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره وقتی بیحال میشن و مثل سابق نیستن دارن میمیرن.‌من چند تا داشتم اینجور شدن. عمر مرغ عشق کوتاهه

ای وای اخه تازه خریدیم 😢 هیچ دو ماه نمیشه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

مریضه دیگه ببرش دامپزشک. رنگ مدفوعش چرنگیه

تازه از امروز اینجوری شده نمیدونم نگا نکردم.

ای وای اخه تازه خریدیم 😢 هیچ دو ماه نمیشه

خیلی حساسن. سردشون نشده؟ خیلی زود مریض میشن. من چند سال قبل داشتم پسرم اونقدرررر قفس این زبون بسته رو تکون داد نمیدونم ترسید چیشد چند روز بعد دیدم مرده

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
خیلی حساسن. سردشون نشده؟ خیلی زود مریض میشن. من چند سال قبل داشتم پسرم اونقدرررر قفس این زبون بسته ر ...

نه تو خونه ان بیرون نیستن بگم سردشونه. ولی مطمئن نیستم نترسیده باشن چون هربار ب قفس دست میزنیم شدیدا فرار میکنن این ور اون ور. قناری ک داشتیم دوبار گربه پرید رو قفس اون از ترس اونجوری شد ولی اینا چرا اینجوری شدن نمیدونم

سبز باشه نیوکاسل گرفته. جداشون کن اون یکی هم مریض نشه. ببرش دامپزشک. دلرو میده خوب میشع. چند سالشه م ...

متاسفانه من تجربه نگهدای پرنده ندارم. نیوکاسل چه بیماریه؟ من احتمال میدم ترسیده و سکته اینا کرده اگ با دارو خوب بشه میبریمش پیش دامپزشک. قفس دیگه ای هم نداریم ک اون یکی رو جدا کنیم واگیره یعنی؟

متاسفانه من تجربه نگهدای پرنده ندارم. نیوکاسل چه بیماریه؟ من احتمال میدم ترسیده و سکته اینا کرده اگ ...

چرا باید سکته کنه مگه حاش بده یا صدای بلند شنیده. نیوکاسل ینی فک کنم عفونت. شافد خوب شد. فک نمیکنم سکته کرده باشه. مرغ عشق سکته کنه زودمیمیره

متاسفانه من تجربه نگهدای پرنده ندارم. نیوکاسل چه بیماریه؟ من احتمال میدم ترسیده و سکته اینا کرده اگ ...

جاش کجاس. کجا زدی قفسشو. غذا چی میدی بهش. چندروز یبار عوض میکنی جاشو