2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهوه سرد آقای نویسنده ارزش خوندن نداره.الکی بزرگش کردن😐شبیه این رمان اینترنتی هاست

وایسا یه لیست بلند بالای کتاب دارم تقدیم میکنم الان

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

کیمیاگر،شوهر اهو خانم،نیمه تاریک وجود،خاطرات یک دلقک،قدرت من هستم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

قهوه سر اقای نویسنده رو خوندم خیلی قشنگ بود از اون کتاباس که باید لااقل یبار بخونیش

آره ینفر خیلی ازش تعریف می کرد بخاطر همین دیشب خریدمش ولی یه نفر گفت بی خاصیت ترین کتابی بوده که خونده جاخوردم :|😂

و چه کسی پنیر مرا حابه جا کرد

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

قهوه سرد آقای نویسنده ارزش خوندن نداره.الکی بزرگش کردن😐شبیه این رمان اینترنتی هاست وایسا یه لیست ب ...

باید زودتر می پرسیدم چون دیشب خریدمش

حالا میخونم شاید خوشم اومد :(

کتابای مورد علاقم:

کیمیاگر

استاد عشق

من پیش از تو

پس از تو

هنوز هم من

ملت عشق

بادبادک باز

اتاق

گوژپشت نتردام

غرور و تعصب

ربکا

عقل و احساس

سمفونی مردگان

هزار خورشید تابان

اگه بازم یادم اومد میگم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

قهوه سرد آقای نویسنده ارزش خوندن نداره.الکی بزرگش کردن😐شبیه این رمان اینترنتی هاست وایسا یه لیست ب ...

دقیقا

من نمیتونم راجبش نظر بدم

چون هرچقدر تلاش کردم که با جلو رفتن و خوندن بیشتر جذب کتاب بشم بازم نشد و متاسفانه کتاب رو رها کردم کاری که به ندرت انجام میدم

باید زودتر می پرسیدم چون دیشب خریدمش حالا میخونم شاید خوشم اومد :(

آره.

حالا بخون.چون این چیزا نسبی ان.ولی من فقط⁦ از فصل اولش خوشم اومد.بقیشو دوست نداشتم