2777
2789
عنوان

برای بارداری زوده؟؟؟

169 بازدید | 9 پست

آبان ماه میشه دوسال که ازدواج کردم ، 

شوهرم کارش آزاده ولی درآمدش خوبه ، 

از طرف مادر و برادر بزرگترش هم حمایت میشیم ،

مستاجریم ولی داریم خونه میسازیم اما با این قیمت ها و وضع گرونیه الان فکر نمیکنم بتونم تا چندسال دیگه بسازیمش کامل ، و  این خونه ای  که توش هستیم صاحبخونه دوست همسرمه گفت من نیازی به خونه ندارم  و تا هر موقع خواستید میتونید باشید توی خونه ، 

من و همسرم خیلی بچه دوست داریم اما همسرم میگه میترسم تو اوضاع مالی و مخصوصا مستاجری بچه دار بشیم ، هم عشق زیادی دارم به بچه هم خیلی تنهام هیچ رفت و آمدی با هیچکس ندارم تنها دلخوشیه الان اومون ی بچه توی زندگیمونه ، هربار به همسرم میگم میگه توکل برخدا انشالله درآینده ، 

میخواستم ببینم بارداری با این اوضاع به صلاحه یا خیر ؟ و اینکه چجوری همسرمو راضی کنم ممنون میشم کمک کنید . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چه لحاظ ؟  چون الان فقط مشکل نداشتن خونه از خودمونه . بقیه چیزا اوکیه ولی همسرم راضی نمیشه& ...

خونه که خیلی مهمه ، مخصوصا الان که خونتون رو ساختین ونیمه کاره هست ،بچه بیاد مطمعن هزینه هم همراهش هست ،اگه سنتون زیاد نیس و مشکلی ندارین  میتونین خونتون رو تموم کنید بعدا 

تنها جواب ابلهان، خاموشی می باشد و تمام.
خونه که خیلی مهمه ، مخصوصا الان که خونتون رو ساختین ونیمه کاره هست ،بچه بیاد مطمعن هزینه هم همراهش ه ...

شاید خونه تا ۳یا۴سال دیگه ساخته نشه اینجوری که همسرم تعریف میکرد ، یعنی بهتره که صبر کنم تا اونموقع ؟ 

از خیلیا شنیدم که میگن چون سنت کمه بچه دار شدن بهتره چون روحیه ات باهاش سازگار تره و اینکه میترسم سن همسرم زیاد بشه و ذوق و شوقی که الان داره رو از دست بده ، البته اینم بگم همچنان مقاومت میکنه برای بچه دار نشدن 

والله چی بگم ما بچه نمیخاییم شاید نتوانم شرایط شما رو درک کنم ،ولی تا 30 سال آدم روحیه اش خوبه وسازگاره برا بچه آوردن و سن شما هم خیلی کمه،من بودم  5سال سهله بیشتراز اون هم صبر میکردم چون اومدن بچه صد درصد باعث میشه ساخت خونه بیشتراز اون هم طول بکشه .

تنها جواب ابلهان، خاموشی می باشد و تمام.