2777
2789
عنوان

کسی هس بافتنی بلدباشه

62 بازدید | 7 پست

اینجاکسی هس بافتنی بلد باشه  میخوام کلاه ببافم دوتا یکی برا ۴ساله یکی ۸ساله نمیدونم چقد بردارم ک اندازه باشه و تنگ و گشاد نباشه

و خدایی که اسپانسر تمامِ آرزوهاست!💓✌

باید با نخت ده تا سر بندازی بعد ده رج ببافی بعد اندازه بگیری

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول دور سر بچه رو اندازه بزن بعد رو راهنمای کاموا نگاه کن نوشته با چه میلی ببافی و چند تا دونه به اندازه ده سانت بافت میده با کمک این دوتا تعداد دونه لازم رو در بیار

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اول دور سر بچه رو اندازه بزن بعد رو راهنمای کاموا نگاه کن نوشته با چه میلی ببافی و چند تا دونه به ان ...

راهنمای کاموا کجاس  ؟بچه ۸ساله پیشم نیس ۴ساله پیشمه  میشه عکس میلو کامواروبدم بگید میل ب این کاموا میخوره یا ن

و خدایی که اسپانسر تمامِ آرزوهاست!💓✌
راهنمای کاموا کجاس  ؟بچه ۸ساله پیشم نیس ۴ساله پیشمه  میشه عکس میلو کامواروبدم بگید م ...

دور کاموا یه کاغذ هست روی اون راهنما داره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله