2777
2789
عنوان

امروز رفتم‌بازار هفتگی قیمتا پایین بود 😂😶😶😶هنگم‌هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا مفت شده؟؟

سه کیلو۱۰ هزار مفت نیست؟؟ تازه ما دم باغ میزاریم ۴ کیلو ۱۰ هزار..میدونی چقدآب دادیم سم پاشی و چیدن علفا و.... زحمتش خیلی زیاده

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏
همه چی ارزون شده؟

اونایی ک‌من میخواستم ارزون بود 

اما سیب زمینی ۵تا۷ تومن داشت 

گوجه از ۶تا۷ونیم 

کاهو ۱۰ گل کلم ۱۰ هویج ۱۲

موز ۱۷

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
باور میکنی انار ی جا رفتم‌۲و۵۰۰  اینا

نوش جان والا شوهر من گرفت ۲۵ ت نه رنگ دارن نه مزه.اگ جات بودم اگ خوب بودن زیاد میگرفتم میریختم تو کارتون میذاشتم یجای خنک برا چند وقت دیگ اصلا خراب نمیشدن

من دیشب انگور گرفتم 28 یک کیلو میوه زیر 20 نیست تو کرج مگه به درد نخور باشه موز 30 خرمالو 32

خرمالو درجه یک باکیفیت ۱۵میداد

موز درجه یک ۲۰

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
امکان نداره 

بخدا گرفتم‌من احه یکساعت نیست از بازار اومدم 😂

کاهو 17  سبزی خوردن 17 ماست کیلویی 17 شیر کیلویی 8500 ارزونی کجا بود

کاهو ۱۰ 

سبزی خوردن ۱۰ 

فک کنم انقلاب شده خبر نداریم

اره واقعا

باز خداروشکر امروز خیلیا دست پر از بازار میرفتن‌خونه هاشون 

بریم خوبه از اونجا چیز بخریم🤣

امروز ک‌خیلی خوب بود قیمتا باور نکردنی مفت اصلا 

ی اقائه از شاهین شهر اومده بود 

میگفت ۳کیلو سیب ۱۰ تومن خدابا مفته ی جعبه گرفت

گفت شاهین شهر همین سیب ۱۴تومن کیلویی

امسال ما باغ سیب کرایه کردیم گفتیم هم تفریح داریم هم محصول سیب شد مفت خدا..ولی ان شالله ارزون باشه م ...

اره بخدا مفت باور نمیکنم  کیلو ۳تومن فک‌کن سیب درختی 

خداروشکر 😍 خسته شدیم از گرونی انشاالله اوضاع بهتر و بهتر بشه

فدات 

ان‌شالله اره بخدا امروز همه با دست پر میرفتن خونه چقدم‌خوشحال ک مثلا با ۳۰تومن چند کیلو میوه خریده بودن