2777
2789
عنوان

کم خونی توی آزمایش قبل ازدواج

3105 بازدید | 36 پست

سلام دوستان

منو نامزدم یک ماه پیش ازمایش خون دادیم و گفتن هر دو کم خونید و آقا کم خونیش خیلی خفیفه گفتن از نظر تالاسمی مشکلی نداشتید بعد از یک ماه ک قرص خوردیم امروز رفتیم آزمایش دادیم و گفتن باز هردو کم خونید و جبران نشدن و الان باید برید مرکز استان یه آزمایش دیگه بدید

خیلی نگرانم و همش میترسم نشه و بگن نمیتونید عقد کنید اخه خیلی همو دوست داریم و چند ساله پا هم موندیم جشن نامزدیم گرفتیم و اگه بهم بخوره آبر هردو خانواده میره

خیلی میترسم لطفا اگه تجربه یا اطلاعات دارید کمک کنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل از نامزدی میرن ازمایش

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

اشکال نداره شنیدم امکانش هست ازدواج کنید 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

من کاملا درکت میکنم عزیزم برای من هم چنین اتفاقی افتاد ولی چون من اوکی بودم گفتن همسرتو پوشش میتونی بدی
درست میشه انشالله توکلت به خدا باشه اگه واقعا همدیگرو دوست دارید به خاطر چنین مسائلی نباید جا بزنید
قوی باشید  

عزیزم مشکل تلاسمی دارین وگرنه کم خونی بود کاری نداشتن

من مامانم تالاسمی مینور داره ولی خودم از بچگی هی رفتم آزمایش دادم میگفتن اصلا کم خون نیستی سالمی ولی سر آزمایش ازدواج گفتن کم خونی و اونجور ک اطلاع دارم پدر و مادر نامزدم تالاسمی ندارن

من مامانم تالاسمی مینور داره ولی خودم از بچگی هی رفتم آزمایش دادم میگفتن اصلا کم خون نیستی سالمی ولی ...

هزیزم الان اون ازمایش گفتن بدین مال تلاسمیه که بگن شما الفا یا بتایین میتونین ازدواج کنین یا نه 

نه ما دوبار آزمایش دادیم تو یه روز وای انقدر استرس داشتم فشارم افتاده بود    

آها پس شما خودتون کم خون نبودید

من خیلی میترسم چون اگه بگن تالاسمیه پدر نامزدم نامزدیمونو بهم میزنه 😞

بچه ها ی سوال تالاسمی ارثیه؟ یعنی فقط در صورتی من میتونم تالاسمی داشته باشم ک پدر مادرمم داشته باشن؟ یا خانواده ی عشقم باید داشته باشن تا خودشم مبتلا باشه؟ اخه ما هم اول زمستون عقد میکنیم نگرانم