2777
2789
وای فکر کردم دفتر طراحیتو جر دادی کلی حرص خوردم براش 🤣🤣🤣🤣🤣😐😐😅😅چقدر جالب بود 

نه خداروشکر موقع عصبانیت دستم رفت سمت اون یکی دفترم که دفتر برنامه ریزی بود😂

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دوری از خانواده ات اذیتت نمیکنه ؟؟

دوری از خانواده بشتر ارامش اعصاب میاره بخدا حداقل یه جای دور از همه از اول شروع کنی زندگیتو چیه تو دهن هم باشید هی با یه حرف داغونت کنن ایشالله قسمت منم بشه بخدا 🤲🏻🤲🏻🤲🏻♥

دوری از خانواده بشتر ارامش اعصاب میاره بخدا حداقل یه جای دور از همه از اول شروع کنی زندگیتو چیه تو د ...

میدونه دوری از پدر و مادر سخته فقط هرچی هم بد باشن چون مارو بزرگ کردن ی روز عصا دستشون بشیم ن اینکه بزرگ شدیم بریم ی جا دور

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱
میدونه دوری از پدر و مادر سخته فقط هرچی هم بد باشن چون مارو بزرگ کردن ی روز عصا دستشون بشیم ن اینکه ...

بخدا هر چیم بکنی اخرش بی منتی و اخرش اعصابتو با حرفاشون داغون میکنن کلا از نزدیک فامیلا بودن خوشم نمیاد همش زوم میکنن رو ادم اسایش نداری 

اره کار خوبی میکنی حداقل اینجوری بهت فشار عصبی انقدر وارد نشه پچت گناه داره اخی عزیزممم😓😔😔

اره دلم براش میسوزه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
اگر می تونی برو خونه مامانت یا مادر شوهرت 

مادر شوهرم طبقه پایینه دوسندارم زیاد برم دیشب میدونن من چقد ترسوم یه تعارف نکردن بیا پایین بخواب  منم نمیرم ولی خونه پدرم میرم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
اره دلم براش میسوزه 

اخی عزیزم موش لعنتی از کجا اومد حالا ببین درزی اصلا نذار تو خونه در فاضلابا رو محکم ببند یه چیزیم بذار روشون چون موشا میتونن درا رو باز کنن من یکی بود میگفت موش انقدر زرنگ بوده در فاضلابو برمیداشته میومده از تو حموم تو خونه بعد دوباره میرفته درم میذاشته که کسی نفهمه 😐😐😐

مادر شوهرم طبقه پایینه دوسندارم زیاد برم دیشب میدونن من چقد ترسوم یه تعارف نکردن بیا پایین بخواب &nb ...

اره خونه پدر تنها جایی که همیشه درش برات بازه انشاالله همیشه درخونش باز باشه 

برای حرف  دیگران زندگی نکنید برای خود زندگی کنید 
اخی عزیزم موش لعنتی از کجا اومد حالا ببین درزی اصلا نذار تو خونه در فاضلابا رو محکم ببند یه چیزیم بذ ...

نهدمن از تو‌حموم نیست  دیواراو چک میکنه از بیرون امروز تنها راه ورود بالکن همسایه س راه دیگه ای نیست 

اره خونه پدر تنها جایی که همیشه درش برات بازه انشاالله همیشه درخونش باز باشه 

مرسی عزیزم اره پدر مادر واقعا فرشته ن اگه به مامانم باشه اصلا نمیزاره بمونم اینجا میگه بیاد پیش خودم یه پسر یه ساله دارم و باردارم و ویار وحشتناکی دارم اینجا کسی نمیپرسه گی دوسداری گشنه ای البته همسرم خوبه خیلی ولی خودنواده ش انگار خودشونو به اون راه زدن کلا ولی مامانم چیزایی که دوسدارمو درست میکنه به زورم شده باید بهم غذا بده نمیزاره بچه م یه ثانیه بیاد سمتم همش بازی میبره بیرون واقعا پدر مادر فرشته ن 

خوب میکنی برو تا کل خونرو بگردن پیداش کنن

اره میرم ببینم شوهرم چی میگه چون چند‌روزه برگشتم ممکنه بگه نرو ولی امیدوارم چیزی نگه و راحتم بزاره