2777
2789

اول توی کنکور رتبه خوب بیارم دوم برای ادامه تحصیل برم فرانسه. از اونجا فوق تخصص بگیرم بعد خانواده ام بیارم پیش خودم این از تحصیل. 

از امروز رژیم گرفتم و می خوام کلاس رقص و باشگاه برم 

هر ماه می رم پیش مشاور تا باهاش حرف بزنم 

اینم از هیکلم 

فردام می خوام برم ارایشگاه موهام کراتینه و احیا کنم و محصولات بهداشتی بیگرم 

بعد بیام ایران و یک مطب بزنم وکسانی که فقیر هستن مجانی ویزت می کنم. و توی شغلم بهترین باشم 

برای حرف  دیگران زندگی نکنید برای خود زندگی کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا برنامم اینه موشی که تو خونه س  پیدا بشه تا بتونم زندگی کنم😭😭😭😭بخاطر یه حیون کثیف ...

یه چسب هایی هست چسب موش بهش میگن کنارش یه چیز خوراکی بودلر بذارید تو چند ساعت بهش می چسبه و نمی تونه در بره

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
به کار فعلا اصلا نمیخوام فکر کنم حداقل تا دو سالگی دخترم نمیخوام بهش فکر کنم حالا تا بعدش ببینم خدا ...

اره عزیزم خیلی کار خوبی میکنی بچه ها تو این سن خیلی حساسن شدید به وجود مادرشون نیاز دارن 😍🤩🤩

دیشب حالم خوب نبود 

زدم دفتری که برنامه های آینده م و می نوشتم پوکوندم 😶😶😶😶😶

و در نتیجه هیچ برنامه ای ندارم باید بشینم فکر کنم دوباره بنویسم 😂

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
سفر خارجشو منم هستم شدیییید اما برای همیشه بمونم 😂😂🤭

نه من نمیخوام همیشه بمونم 

چند ماه برای تفریح با رفیقام میخوام برم 

پدر مادرم گفتن اگه کنکور قبول شدی ، یه سفر خارج برو هزینشم خودمون میدیم 

خیلی سخته کنکور 

هی

ما مسئول افکار دیگران نیستیم، کسی که بخواد همه رو از خودش راضی نگه داره باخته ...
ایول منم دلم میخواد برم ترکیه برای زندگی از اونجا هم برم یه جای بهتر 🤲🏻🤩

عزیرم ان شالاه اره منم دوس دارم بیشتر بخاطر دخترم البته که بتونه برای درس ایناکه تو اینده راحت تر بره

اول توی کنکور رتبه خوب بیارم دوم برای ادامه تحصیل برم فرانسه. از اونجا فوق تخصص بگیرم بعد خانواده ام ...

واااای دختر عجب زندگی باحالی ساختی برای خودت ارزوهاتم خیلی عالی بودن ایشالله که به همشون برسی مخصوصا فرانسشو 😍🤭🥰🥰🥰🥰🤲🏻

یه چسب هایی هست چسب موش بهش میگن کنارش یه چیز خوراکی بودلر بذارید تو چند ساعت بهش می چسبه و نمی تونه ...

گذاشتم دور تا دور گذاشتم اخه موشه تو سقف بود توی نور مخفی کلی گشتن همه بهم میگن اشتباه دیدی خیالاتی شدی حتی مادرمم میگه محاله خونمون تازه سازه و هیچ راه ورودی نداره ولی بخدا دیدمش حتی گفتم شاید توهم زدم رفتم جلو قشنگ نگاهش کردم  ولی نیست از دیشب تله گذاشتیم نیست 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
فعلا برنامم اینه موشی که تو خونه س  پیدا بشه تا بتونم زندگی کنم😭😭😭😭بخاطر یه حیون کثیف ...

واقعا درکت میکنم موشا خیلی چندش اورن اصلام نمیشه از شرشون خلاص شد یه دونه تو خونه باش سری کلی میشن من یه دونه موش اومد تو خونم نخوابیدم تا انداختمش بیرون 😓😓😓😓

واااای دختر عجب زندگی باحالی ساختی برای خودت ارزوهاتم خیلی عالی بودن ایشالله که به همشون برسی مخصوصا ...

ممنون انشاالله شماهم به ارزو هات برسی 

برای حرف  دیگران زندگی نکنید برای خود زندگی کنید 
واقعا درکت میکنم موشا خیلی چندش اورن اصلام نمیشه از شرشون خلاص شد یه دونه تو خونه باش سری کلی میشن م ...

منم از دیشب انقد زار زدم دیگه قلبم داره وایمیسته 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️