2777
2789

یه پیجی هست به اسم شفا دارو ک مسیولش اقایی به اسم رسول ارخ. برا هموروئید دارو مرهم میفروشه همه راضی اند و از عمل نجات پیدا کردن . هرکی این مشکلو داره به پیجش سر بزنه . البته من فعلا سفارش دادم ب دستم نرسیده فعلا ولی واقعا عالیه مرهمش خیلی از افرادی ک عمل واجب بودن کامل خوب شدن درد خونریزی خارش گوشت اضافه بواسیرو همرو خوب میکنه . درجه یک به نظرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم فرشته

من اتفاقا میخواستم همچین topic ای اینجا درست کنم و سوال کنم که آیا ادعای این آقا واقعیت داره؟‌ من هنوز خودم تهیه نکردم چون دسترسی ندارم بهش ولی میخوام بدونم اگر جواب داده برای شما که تهیه کردید من هم تهیه کنم.

ویدیوی چند نفر رو به عنوان رضایت از محصول گذاتشه ولی من باورم نمیشه و دو دل هستم که نکنه دارو عوارض داشته باشه و یا بهداشتی نباشه.

منتظر جوابتون هستم 

ممنون

سلام خانم فرشته من اتفاقا میخواستم همچین topic ای اینجا درست کنم و سوال کنم که آیا ادعای این آقا وا ...

سلام من دقیق ۱۱ روزه ک فعلا دارم استفاده میکنم بیرون زدگی فقط دارم درد و خونریزی ندارم اما فعلا تاثیری نداشته البته برا جواب دهی تا ۴۰ روز باید استفاده کرد 

سلام من دقیق ۱۱ روزه ک فعلا دارم استفاده میکنم بیرون زدگی فقط دارم درد و خونریزی ندارم اما فعلا تاثی ...

خیلی ممنون که جواب دادید.

لطفا بعد از مصرف دوره ی 40 روزه هم نتیجه رو اینجا به اشتراک بذارید.

مشکل من شقاق هست با بیرون زدگی و هر وقت هم یبوست بشم خون و سوزش و اگر یبوست نباشم هیچی. میخوام اگر این دارو جواب بده زخم رو درمان کنم و بیرون زدگی هم از بین بره

ایشالا که شما جواب بگیرید

من تواینستا از پیجbavasir- darman دارو گرفتم خانم یوسفی بیرون زدگی ها رو هم خوب میکنه وشقاق هم خوب میشه من راضی هستم.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
سلام من دقیق ۱۱ روزه ک فعلا دارم استفاده میکنم بیرون زدگی فقط دارم درد و خونریزی ندارم اما فعلا تاثی ...

میتونم قیمت دارو رو بپرسم.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
من تواینستا از پیجbavasir- darman دارو گرفتم خانم یوسفی بیرون زدگی ها رو هم خوب میکنه وشقاق هم خوب م ...

سلام ممنون که تجربه ات رو به اشتراک گذاشتی.

ینی دارویی که شما استفاده کردی همون داروی مشابه این آقای آرخ هستش؟

سلام ممنون که تجربه ات رو به اشتراک گذاشتی.  ینی دارویی که شما استفاده کردی همون داروی مشابه ا ...

سلام نمیدونم این آقا کی هستن ولی من امسال دو بار از این خانم دارو گرفتم اگه بیرون زدگی ها واسه خیلی پیش نباشه خوب میکنه من که راضی هستم خدا خیرشون بده.دوتا پماد دادن که یکی پماد کوهان شتر هست یکی دست ساز ویک ژل سبز رنگ با شیاف دست ساز شمارشون تو پیچ هست میتونین باهاشون صحبت کنید.

سلام نمیدونم این آقا کی هستن ولی من امسال دو بار از این خانم دارو گرفتم اگه بیرون زدگی ها واسه خیلی ...

مرسی عزیزم،‌ خوشحالم که دارو درمان کرده مشکلت رو...خدا رو شکر
متاسفانه بیرون زدگی من مال چند سالی میشه و هر سال داره بیشتر از قبل میشه... حالا امتحان میکنم ببینم چی میشه