2777
2789
عنوان

وااااای چقدر این زن سیریشه😬😬😬

491 بازدید | 20 پست

همسایه مامانم یه زنی هست اینقدر سیریش و مزاحم و فضوله قبلا هردفعه منو میدید حتی تو کوچه مامانم گیر میداد شمارتو بده بعد چندبار گفته بود دیگه خسته شدم شمارمو دادم الان دیگه بیست و چهارساعته زنگ و پیام و وات جواب ندم رو خطم زنگ میزنه جواب بدم مثلا صبح پیام میده جواب میدم دوباره عصر دوباره شب ول نمیکنه مامانم جوابشو نمیده به بابام زنگ میزنه اونا جواب نمیدن به من زنگ میزنه من تنها زندگی میکنم و خونه ام فاصله داره با خونه مامانم و اصلا همسایه این خانم نیستم ولی ول کن میشه مگه🤕🤕🤕 الان که دارم تاپیک میزنم اون داره زنگ میزنه 😐😐😐 بلاک روم نمیشه چون بالاخره میبینمش زشته یکی دوبار واسم شله زرد و اش فرستاده منم یه چیزی گذاشتم تو کاسه اش بهش دادم ولی خب چقدر زنگ میزنه 😞😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اینجور ادما رو مخن اوف😒

از رو مخ هم اونطرف تره بهش فحش هم بدی ناراحت نمیشه یبار اینقدر در حیاط مامانم زد بخاطر کرونا درباز نمیکردیم هیچی شب شد میخواستم برم خونم تو کوچه داد زد چرا در باز نمیکنی گفتم حتما دلمون نمیخواد هیچی خندید اومد داخل😂😂😂

حتما خیلی تنهاست و دنبال یه گوش میگرده

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

اگه بقیه بلاکش کردن شما هم بلاک کن ،مگه مجبوری خودتو اذیت کنی؟منم یه همکلاسی داشتم همش زنگ میزد هی پیام میداد ،بلاک کردم الان ۳ ماهه دارم نفس راحت میکشم

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
از رو مخ هم اونطرف تره بهش فحش هم بدی ناراحت نمیشه یبار اینقدر در حیاط مامانم زد بخاطر کرونا درباز ن ...

خیلی خودشو کوچیک میکنه باید ارزش قائل باشه یکم حداقل برا خودش

Painting stars up on your ceiling cause you wish that you could find some feeling yeah you 🙌🏻
اگه بقیه بلاکش کردن شما هم بلاک کن ،مگه مجبوری خودتو اذیت کنی؟منم یه همکلاسی داشتم همش زنگ میزد هی پ ...

من خودم مثلا یبار یه نفر پیاممو جواب نده تا عمر دارم دیگه بهش محل نمیدم نمیدونم این چه اخلاقیه این داره اصلا دلخور نمیشه از کسی