2777
2789
عنوان

دخترم دوسالشه میشه بیاید راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 23 پست
اره بیدار میشه تن تن باید بزارم رو پام خیلی خسته شدم

من از کمر فلجم تو این ۳ماه دوبار کمرم گرفت ۶تا امپول زدم الانم بعضی روزا سیاتیکم سوزن سوزن میشه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدگفتیددکترروازاده گفته مثل برگ درخت میریزن یعنی چطورمیشن؟

اره اخبار خودمون نشون داد اگ لنز داری بزن اخبار دیشبو ببین دوباره 

کلیپشو نشون دادن گفت همع مردم مثل برگ درخت میافتن میمیرین هر کی غیر برکت بزنه میمیره 

بعد گزارشگره گفت تکذیب کرده حرفاشو و تاکید کرده همه واکسن بزنن (به نظر منکه تهدیدش کردن ک حرفشو عوض کرده)خدا میدونه

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
اره اخبار خودمون نشون داد اگ لنز داری بزن اخبار دیشبو ببین دوباره  کلیپشو نشون دادن گفت همع مر ...

پس حتماتهدیدش کردن.سینوفارم هم همینجوره؟من واکسن نزدم ومیترسم بزنم چون طپش قلب دارم ولی شوهرم زد😭

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
اره اخبار خودمون نشون داد اگ لنز داری بزن اخبار دیشبو ببین دوباره  کلیپشو نشون دادن گفت همع مر ...

خیلی ممنون خداخیرت بده. که گفتی خیرببینی.کلیپش رادیدم.

پس حتماتهدیدش کردن.سینوفارم هم همینجوره؟من واکسن نزدم ومیترسم بزنم چون طپش قلب دارم ولی شوهرم زد😭

من سینوفارم زدم دز اولو 

دومیو هم سینوفارم میزنم اگ قراره بمیریم همه باهم بمیریم بهتره 😂

من بااینکه خیلی روازاده رو قبول دارم ولی اصلا تو ذهنم نمیگنجه ک کل مردم دنیا بمیرن

قراره امام زمان ظهور کنه مگ میشه جهان نابود شه اخه

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
من سینوفارم زدم دز اولو  دومیو هم سینوفارم میزنم اگ قراره بمیریم همه باهم بمیریم بهتره 😂 من ...

خدامیدونه قراره چی بشه.ان شالله که همه سالم باشن واتفاقهای بدنیفته.بریدکلیپش رانگاه کنیدنه اونکه تواخبارگفته کلایه کلیپ دیگه ازش هست