2777
2789

سلام خوبید؟ بچه ها امروز ۳ روز مونده به موعدم علائم بارداری رو کامل دارم

به نظرتون میشه به این بی بی چک اعتماد کرد یا الکیه؟یا بخاطر کیست میتونه باشه؟

مهم ترین علائمی که هیچوقت نداشتم درد نوک س.ی.ن.ه هامه ک دست میزنم درد میکنن

اصن به بی بی چک ویتاساین میشه اعتماد کرد؟یا ویور؟

نظرتون رو دوس دارم بدونم❤❤❤

برای دیدن هاله نور صفحه رو زیاد کنید

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

دیدم منم احتمالا بخاطر کم بودن بتاست 

اما یہ آزمایش ھم بدہ بد نیست

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم منم احتمالا بخاطر کم بودن بتاست  اما یہ آزمایش ھم بدہ بد نیست

ینی الان آز نشون میده؟

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

خیلی زود زدی عزیزم ممکنه جواب مثبت باشه ولی این الان خیلی خیلی کمرنگه من تاحالا از این مارک بی بی استفاده نکردم علائمت چیه؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
خیلی زود زدی عزیزم ممکنه جواب مثبت باشه ولی این الان خیلی خیلی کمرنگه من تاحالا از این مارک بی بی اس ...

از ۱۸ سیکل علائم داره

تیر کشیدن تخمدانام بخصوص راست

هرازگاهی کمردرد پریودی

درد نوک سینه

کلافه بودن و... ولی اینا مهم تریناشه به نظرم

خیلی زود زدی عزیزم ممکنه جواب مثبت باشه ولی این الان خیلی خیلی کمرنگه من تاحالا از این مارک بی بی اس ...

اخه علائمم زود شروع شده بود گفتم شاید تا الان دیگ نشون بده

از ۱۸ سیکل علائم داره تیر کشیدن تخمدانام بخصوص راست هرازگاهی کمردرد پریودی درد نوک سینه کلافه بو ...

هیچوقت قبل موعد بی بی چک نزن چون جواب قطعی نیست تا میاد روز موعد شه ادم دیوونه میشه این هاله ام اگ همون موقع افتاده انشالله تا سه روز دیگ یه بی بی دیگ بزن پررنگ تر میشه دارو استفاده کردی؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
زود زدی عزیزم  ان شاالله که مثبته‌‌

ان شاءالله

اگه بفهمم هاله ش واقعیه واسم مهم نیس صبر میکنم ولی هی بخاطر دردام حس میکردم ممکنه کیست باشه یوقت

کی گفته که کیست باعث مثبت شدن بی‌بی‌چک میشه؟!🤔 خیلی واسم عجیبه این حرفو میزنین

منم اینو قبول نداشتم تا اینکه رفتم تو چند تا تاپیک خوندم و تو یکی دوتا سایت ایرانی

در حالی که تو سایتای خارجی ندیدم همچین چیزی

هیچوقت قبل موعد بی بی چک نزن چون جواب قطعی نیست تا میاد روز موعد شه ادم دیوونه میشه این هاله ام اگ ه ...

وای خدا از دهنت بشنوهههه

نه ماه قبل خورده بودم ک جواب نگرفتم این ماه هیچیییی نخوردم