2777
2789

سلام من چند سالی هست ک فقط پیامهای شما رو میخونم .خاموش بودم پستی نمیراشتم تا اینکه امشب پست گذاشتم .من چند سالی هست با همسرم مشکل دارم ی بچه ده ساله دارم ۱۳ ساله زیر ی سقفیم .ک من تا دو سه سالگی فرزندم انگار زندگی کردم...

اوایل زندگی خوب بود  همه چیز زندگیمون با مشورت هم بود .بعد کمکم پنهان کاری دوروغاش مخصوصا اینکه رو راست نبود برام مشکل ساز شد البته از روزی ک یکی دوتا رفیق ک وارد زندگیش شدن .ک هر چی تلاش کردم ازشون فاصله نگرفت بیشتر سمتشون رفت جوری ک‌معتادش کردن طوری شد ک من نمیدونستم این اقا چقدر درامد داره چون شغلش آزاده قبلا کارکردش رو خونه میاورد.بعد هم کمکم بی مسولیت شد فقط در حد اینکه نهار شام از نظر مواد غذایی تامین کنه هر وقتم منو پسرم ازش چیزی خاستیم گفت ندارم البته برای خودش داشت برای ما نداشت یا اگه وسیله زندگی کم کسر داشتی ب روی خودش نمیاورد بارها سر همین مسئله دعوا داشتیم الان حدودا یک سال و نیم ک من ب حدی سرد شدم نمیتونم باهاش حرف بزنم وقتی یاد کاراش کتک کاریاش دل شکستنام میوفتم نمیتونم دیگه برم سمتش ناگفته نماند ک من چندماه پیش برای کتک کاری پزشک قانونی و نفقمو هم پارسال گذاشتم ب اجرا ک ولی تا الان چیزی دریافت نکردم وقتی دیدم هر وقت ازش پول میخام میگه ندارم یا ب زور میده خودم شروع ب کار کردن مشاغل خانگی کردم( اینترنتی )ک حداقل نیاز خودمو ی مقدار تامین کنم ب امید این اقا نشینم چون واقعا برای خرج کردن خسیس شده اگه بری بیرون در حد صد ت ۱۵۰ ت  خرج میکنه  اونم ن همیشه . یا بهانه میاره یا من فقط بایدحرص بخورم ک ن تنها من برای بچه ها همین طوره   من صادقانه باهاش زندگی کردم و ازش همین انتظار رو داشتم .وقتی حرفهایی ک مربوط ب زندگیم میشد چیزی میخرید میفروخت از دهن اینو اون میشنیدم برام گرون تموم میشد .ی سال و نیم ک‌تصمیم ب جدایی گرفتم از طرفی هم سر دوراهی گیر کردم میترسم برای اینده پسرم البته اینجوری هم بچه درک خوبی از خانواده نداره وقتی مهر و محبتی بینمون رد و بدل نمیشه .

اینم بگم همسرم اهل زن اینا نیست ولی رفیق این جور چیزا هست .الانم ابلاغیه برای اجرای احکام 

نفقه و ضرب شتم اومده ک ۵ درصد دیه برام زدن هرکاری هم کردم برای این بوده ک بدونه قانونی هم هست نکه هر وقت دلش بخاد دست درازی کنه چون با روح روانم داشت بازی میکرد.

از طرفی هم دودلم هم تحمل این زندگی برام سخت شده از ی طرف هم دوست دارم زندگیم مثل سالهای قبل بشه. چندین بار اشتی کردم دو سه روز خوب بوده بعد ک ازش چیزی میخای  یا کاری ازش میخای برات انجام بده همون اش و همون کاسه.انگار ثبات اخلاقی نداره .درامدشم حدودا ۸ ت هست

درد دلمو اینجا گفتم ..

شما جای من بودید چیکار میکردید غیر مشاور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزکم چقد خوشحال شدم که برای خودت حتی شده کم کار میکنی... ببین وقتی مردت اهل خیانت نیس با همه ی این چیزایی که نوشتی اعتیاد و رفیق بازی و... این یعنی بهت و زندگی ش احساس تعلق خاطر داره و این یعنی صددرصد ازتو جدا نیس... اینجای امیدواری باید برات داشته باشه 

ولی تغییر دادنش سخته.. ابن تغییر دادن نیاز ب تخصص میخاد.. تو گفتی غیر از مشاور بهت نظرمو بگم اما حقیقت من ننبدونم بهت نسخه ای بپیچم چون شرایط تو پیچیده س.. اگه توان شو داری از ریشه و تخصصی مشکلت حل کن.. همه سعیتو لکن که اگه جدا شدی بچه ت بزرگ شد وارت توضیح خواست برای جداییت تو بگی من تلاشمو کردم و نشد... من بهت میگم فعلا بمون و درستش کن 

نمیشه بگی چیکار کن چون هرکسی تو زندگی خودش اعتقادات و اصول خودشو داره و صبر و تحمل آدمها باهم فرق داره ولی اسی اینو تا الان تو زندگیم فهمیدم آدم باید خودشو دوس داشته باشه و برای خودش ارزش و احترام بزاره، قرار نیس زندگی کنی با سختی و مشقت و عذاب، پس تا زمانی که خسته نشدی و نبریدی خوب فکر کن و عاقلانه تصمیم بگیر و عملی کن، فردا روز حصرت عمر و جوونی رو نخوری، ببین اونی که براش صبر میکنی ارزش داره یا نه. 

عزیزم الان معتاد هستش؟

بله .خودش اول زیرش میزد ک بعدش فهمید دوستاش ب من گفتم هیچی نگفت .البته جلو چشما ما اینکارو نمیکنه معتادیشم طوری نیست ک ظاهری نشون بده ولی هست چون از بوی موادی ک از لباسش متوجه میشم یا خیلی چیزای دیگه

من بودم همه ی حقوقمو میگرفتم و جدا میشدم

مگه ادم چقدر زنده است تا زنده اید شاد زندگی کنید

کاش عقل الانو اول ازدواج داشتم البته زندگیم مشکلی نداره اما به هر صورت چون خودم درآمد ندارم کمی در عذابم اون هم به خاطر شخصیت خودم هست که دوست دارم مستقل باشم از نظ ر مالی

ولی اگه به گذشته برگردم رو استقلال مالیم بیشتر کار میکردم

اگه میتونید زندگیتون رو تامین کنید شک نکنید 

اگر نه کمی مدارا کنید تا وضعیت مالیتون بهتر بشه

چقد سخته راهنمایی کردن تو همچین موردی..عزیزم خرج نکردنشون از روی خساسته یا از اول همینطور بودن یا اینکه الان اینجور شده؟!علتش چیه؟تا حالا با زبون خوش بهش گفتین ک پس من چجور باید برای بچمون خرید کنم یا برای خودم..ب نظرم خودت ی مبلغی رو در نظر بگیر ماهیانه بهت بده توافقی..حیفه خب زندگیتون الکی خراب شه وقتی اهل خیانت نیست..اما اگه اعتیاد داره نهایت تلاشو کن ترک کنه اگر نکرد پاش نمون چون همتونو با هم میکشه پایین..دیگه خودمو گذاشتم جات اینجور ب عقلم رسید 

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
عزیزکم چقد خوشحال شدم که برای خودت حتی شده کم کار میکنی... ببین وقتی مردت اهل خیانت نیس با همه ی این ...

بله دقیقا من هم همین رو میخام ک ی روزی جدت بشم اول از همه ی جواب درست حسابی ب پسرم بدم ..چون بچه باهوشی هست و تو کلاسش جز شاگرد زرنگ و باهوش کلاس هست و نمیخام بعد این هم لطمه وارد بشه.از ی طرفی هم میترسم بچه برای بعدها  داخل زندگی زناشوییش دچار مشکل نشه وقتی نحبتی بین من و پدرش رد و بدل نمیشه‌

بله .خودش اول زیرش میزد ک بعدش فهمید دوستاش ب من گفتم هیچی نگفت .البته جلو چشما ما اینکارو نمیکنه مع ...

اگه اعتیاد داره که کلا کارت از سختی هم گذشته 

تا اعتیادش و کنار نزاره شما هیچ کاری نمیتونی برای زندگیت بکنی 

اول باید ببینی میتونی ترک بدی مواد و یا نه .ببین اصلا ارزش این همه سختی و داره یا نه 

🖤مثل یک مرده که یک مرتبه جان میگیرد  دلم از بردن نامت هیجان  میگیرد  قلبم از کار که افتاد به من شوک ندهید  اسم عشقم که بیاید ضربان میگیرد🖤

درسته گفتی به جز مشاور ولی واقعا مشاور باید حرفاتو بشنوه و بهت بگه ادامه بدی درست شدنیه یا نه
خیلی هم عالیه که برای خودت کار خودت رو راه انداختی پس اگر تصمیم به جدایی هم بگیری میتونی از پس خودت برببای خداروشکر
و اینو بدون درسته خیلی مادر ها زندگی زناشویی که ازش راضی نیستن و عذاب میبینن رو به خاطر بچشون تحمل می‌کنند و عذاب میکشن
ولی اینو بدون که نهایتش بچه چند سال دیگه این رو می‌فهمه که مقصر کی بود مثلا باباش اعتیاد داشت و حق میده به مادر که نتونست دوام بیاره تو اون زندگی
انشالله خدا حال دلت رو خوب کنه