سلام من چند سالی هست ک فقط پیامهای شما رو میخونم .خاموش بودم پستی نمیراشتم تا اینکه امشب پست گذاشتم .من چند سالی هست با همسرم مشکل دارم ی بچه ده ساله دارم ۱۳ ساله زیر ی سقفیم .ک من تا دو سه سالگی فرزندم انگار زندگی کردم...
اوایل زندگی خوب بود همه چیز زندگیمون با مشورت هم بود .بعد کمکم پنهان کاری دوروغاش مخصوصا اینکه رو راست نبود برام مشکل ساز شد البته از روزی ک یکی دوتا رفیق ک وارد زندگیش شدن .ک هر چی تلاش کردم ازشون فاصله نگرفت بیشتر سمتشون رفت جوری کمعتادش کردن طوری شد ک من نمیدونستم این اقا چقدر درامد داره چون شغلش آزاده قبلا کارکردش رو خونه میاورد.بعد هم کمکم بی مسولیت شد فقط در حد اینکه نهار شام از نظر مواد غذایی تامین کنه هر وقتم منو پسرم ازش چیزی خاستیم گفت ندارم البته برای خودش داشت برای ما نداشت یا اگه وسیله زندگی کم کسر داشتی ب روی خودش نمیاورد بارها سر همین مسئله دعوا داشتیم الان حدودا یک سال و نیم ک من ب حدی سرد شدم نمیتونم باهاش حرف بزنم وقتی یاد کاراش کتک کاریاش دل شکستنام میوفتم نمیتونم دیگه برم سمتش ناگفته نماند ک من چندماه پیش برای کتک کاری پزشک قانونی و نفقمو هم پارسال گذاشتم ب اجرا ک ولی تا الان چیزی دریافت نکردم وقتی دیدم هر وقت ازش پول میخام میگه ندارم یا ب زور میده خودم شروع ب کار کردن مشاغل خانگی کردم( اینترنتی )ک حداقل نیاز خودمو ی مقدار تامین کنم ب امید این اقا نشینم چون واقعا برای خرج کردن خسیس شده اگه بری بیرون در حد صد ت ۱۵۰ ت خرج میکنه اونم ن همیشه . یا بهانه میاره یا من فقط بایدحرص بخورم ک ن تنها من برای بچه ها همین طوره من صادقانه باهاش زندگی کردم و ازش همین انتظار رو داشتم .وقتی حرفهایی ک مربوط ب زندگیم میشد چیزی میخرید میفروخت از دهن اینو اون میشنیدم برام گرون تموم میشد .ی سال و نیم کتصمیم ب جدایی گرفتم از طرفی هم سر دوراهی گیر کردم میترسم برای اینده پسرم البته اینجوری هم بچه درک خوبی از خانواده نداره وقتی مهر و محبتی بینمون رد و بدل نمیشه .
اینم بگم همسرم اهل زن اینا نیست ولی رفیق این جور چیزا هست .الانم ابلاغیه برای اجرای احکام
نفقه و ضرب شتم اومده ک ۵ درصد دیه برام زدن هرکاری هم کردم برای این بوده ک بدونه قانونی هم هست نکه هر وقت دلش بخاد دست درازی کنه چون با روح روانم داشت بازی میکرد.
از طرفی هم دودلم هم تحمل این زندگی برام سخت شده از ی طرف هم دوست دارم زندگیم مثل سالهای قبل بشه. چندین بار اشتی کردم دو سه روز خوب بوده بعد ک ازش چیزی میخای یا کاری ازش میخای برات انجام بده همون اش و همون کاسه.انگار ثبات اخلاقی نداره .درامدشم حدودا ۸ ت هست
درد دلمو اینجا گفتم ..
شما جای من بودید چیکار میکردید غیر مشاور